Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Opskrift på pasta med artiskokker og kylling

Opskrift på pasta med artiskokker og kylling

pasta med artiskokker
Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailSMS

Pasta med artiskokker er en virkelig lækker opskrift, og retten er rimelig nem og hurtig at lave.

For at gøre det endnu nemmere har jeg her anvendt artiskokhjerter fra dåse. Det er både godt og hurtigt.

Vandet hældes fra og artiskokhjerterne skæres i mindre stykker eller skiver.

Derefter er det bare at tilsætte artiskokkerne til maden, og de giver altså en dejlig smag i denne italiensk inspirerede opskrift fra det italienske køkken.

Her har jeg lavet pasta med artiskokker med en god bucatini (makaroni), men du kan bruge alle typer af pasta. Eksempelvis pasta penne, skruer eller en almindelig spaghetti. Det er op til dig.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også her hvordan du laver verdens bedste artiskoksuppe.

Ingredienser til pasta med artiskokker

2 stk. kylling brystfileter
1 lille løg
3 fed hvidløg
1 dåse artiskokhjerter
100 gram frisk spinat
100 gram små tomater
3 deciliter fløde
400 gram pasta
Lidt kogevand fra pastaen
1 lille potte frisk basilikum
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Pasta koges som anvist på pakken - se her hvordan du koger pastaen perfekt.
  2. Kyllingebryst fileter skæres i små tern, og steges møre på en pande i lidt olie.
  3. Løg og hvidløg hakkes fint. Hæld vandet fra artiskokhjerterne i dåsen, og skær dem derefter i mindre stykker.
  4. Når kyllingekødet er gennemstegt kommes løg, hvidløg og artiskokhjerter ved. Lad det svitse et par minutter.
  5. Tilsæt så spinat indtil spinaten er faldet sammen. De små tomater deles i kvarte og kommes ved.
  6. Hæld fløden ved og lad det creme lidt ind i et par minutter.
  7. Tag pastaen fra gryden og over på panden. Lad gerne lidt pastavand følge med. Vend pastaen rundt i flødesovs og grøntsager. Tilsæt lidt mere pastavand indtil konsistensen er rigtig.
  8. Smag til med salt og peber, og vend plukkede basilikumsblade i.

Servering

Pasta med artiskokker serveres straks.

Gerne sammen med et stykke nybagt italiensk brød. Prøv eks. mit nemme ciabattabrød med store huller.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.