• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Paneret fisk med grøntsager

Paneret fisk med grøntsager

Paneret fisk med grøntsager
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 12. juli 2025 - Udgivet: 19. juli 2024

Paneret fisk med grøntsager er en sund og hurtig ret, som du meget nemt laver i en pande. Retten er god til dem, der har det svært med fisk.

Jeg har lavet denne nemme opskrift på paneret fisk med grøntsager til dig, der måske ikke er vild med fisk, men som gerne vil spise lidt mere af den.

Her får du nemlig en sund og hurtig ret med stykker af hvid fisk uden skind og ben, der serveres sammen med de sprøde grøntsager, og det er i øvrigt også en meget kolesterolvenlig opskrift.

Torsk kan udskiftes med kuller, kulmule og andre hvide fisk, og mængden af grøntsager kan sagtens varieres. Opskriften på den panerede torsk med stegte grøntsager er beregnet til fire personer som et let måltid til aftensmad.

Indhold på siden
  • Paneret fisk med grøntsager er en sund og hurtig ret, som du meget nemt laver i en pande. Retten er god til dem, der har det svært med fisk.
  • Paneret fisk med grøntsager
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Paneret torsk - nem opskrift på pandestegt torsk
  • Fiskefilet - klassisk opskrift på paneret rødspættefilet
  • Beignetdej til fisk, løgringe og grøntsager
  • Bagt torsk med gulerodsmos
  • Bagt torsk
  • Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
  • Kommentarer
Paneret fisk med grøntsager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Paneret fisk med grøntsager

5 fra 1 stemme
Paneret fisk med grøntsager er en sund og hurtig ret, som du meget nemt laver i en pande. Retten er god til dem, der har det svært med fisk.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 273
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g torsk - uden skind og ben
  • hvedemel - til panering
  • olivenolie - til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 løg - hakket
  • 4 fed hvidløg - hakket
  • 4 mellemstore gulerødder - i små tern
  • 1 lille broccoli - delt i små buketter
  • 1 lille squash - i små tern
  • 200 g tomater - små, halverede
  • 1 håndfuld persille - hakket
  • citronsaft - friskpresset

Fremgangsmåde
 

  1. Til paneret fisk med grøntsager starter du med at skære torsk ud i mindre stykker. Tjek at fisken er fri for ben og skind. Bruger du en hel side torsk (som jeg har gjort her), skærer du ned langs rygbenet, og derefter kan du skære torskestykkerne ud i mindre stykker.
  2. Kom hvedemel i en tallerken og vend torskestykkerne i melet. Du kan også panere fisken i mel, æg og rasp, hvis du ønsker en sprødere skorpe. Her bliver kalorieindholdet så også lidt højere.
  3. Steg de panerede stykker torsk på en stor pande og ved høj varme i lidt olivenolie, hvor de skal have ca. 3 minutter på hver side, men stegetiden afhænger selvfølgelig af tykkelsen. Krydres med salt og friskkværnet peber. Lægges til side.
  4. Kom panden tilbage på kogepladen, og om nødvendigt tilsættes lidt mere olie.
  5. Tilsæt løg, hvidløg og gulerødder, altsammen klargjort som beskrevet under ingredienser. Steges i 4-5 minutter uden det tager farve.
  6. Kom så broccoli, squash og tomater, også klargjort som beskrevet, og vend rundt. Steges 2-3 minutter mere, men så grøntsagerne stadig har lidt friskhed og bid.
  7. Vend persille i, og smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
  8. Læg de stegte stykker paneret fisk ovenpå grøntsagerne.

Næringsindhold

Kalorier: 273kcalKulhydrater: 23gProtein: 28gFedt: 9gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 54mgNatrium: 748mgKalium: 1453mgKostfibre: 7gSukker: 9gVitamin A: 11749IUVitamin C: 160mgCalcium: 135mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Panden med paneret fisk og grøntsager sættes direkte på bordet, og herfra kan man tage en portion god og sund mad.

paneret fisk og grøntsager klar til servering

Kan serveres med lidt brød til. Velbekomme.

Flere inspirerende opskrifter:

Paneret torsk - nem opskrift på pandestegt torsk

4.8 fra 26 stemmer
En skøn opskrift på paneret torsk, der er lækker aftensmad. Benfri torskefileter paneres og steges sprøde på panden. Tager blot 15 min.
Gå til opskrift
billederesultat for paneret torsk

Fiskefilet - klassisk opskrift på paneret rødspættefilet

4.8 fra 77 stemmer
Sådan steges en fiskefilet perfekt på panden. Det er ikke svært, når blot du følger denne opskrift, inkl. tips til panering og stegetid.
Gå til opskrift
billede med fiskefilet

Beignetdej til fisk, løgringe og grøntsager

4.8 fra 6 stemmer
Beignetdej bruges til at dyppe stykker af fisk, løgringe og andet i, og derefter steges det i fritureolie. Giver en sprød og luftig dej.
Gå til opskrift
billede med beignetdej til fisk og meget andet

Bagt torsk med gulerodsmos

5 fra 1 stemme
Her er min opskrift på bagt torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous med ristede mandler. En lækker fiskeret til hverdag og som gæstemad.
Gå til opskrift
torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous

Bagt torsk

4.7 fra 41 stemmer
Her er en god grundopskrift på bagt torsk. Skind- og benfri torskefileter, der bages 20 minutter i ovnen, og blot krydres med salt.
Gå til opskrift
billede med bagt torsk i ovn

Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

5 fra 1 stemme
Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl fileterne med parmaskinke, og bag i 15 minutter. Inklusiv tilbehør.
Gå til opskrift
Rødspætteruller med parmaskinke
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    juli 19, 2024 at 7:21 am

    Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din vurdering af den. På forhånd tak.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 30

Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Forsiden lige nu

grillet flæskesteg i gasgrill med sprød svær
Flæskesteg i gasgrill med tid og temperatur→ Se opskriften
billede med kartoffelsalat
Kold kartoffelsalat med creme fraiche og mayonnaise→ Se opskriften
Billed resultat for majs i grill
Grillede majs med og uden blade→ Se opskriften
billederesultat for rysteribs
Rysteribs - sådan laves de lækre ribs med sukker→ Se opskriften
En sund pastasalat med broccoli, ærter og en lækker persilleolie. Den grønne og sunde pastasalat er blandt andet god som tilbehør til svinemørbrad. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Sund pastasalat med broccoli, ærter og persilleolie→ Se opskriften
Ugens madplan uge 30
Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad→ Se opskriften
billede med smashburger
Smashburger - bedste opskrift med karamelliseret bøf→ Se opskriften
billede med crumble med ribs ribscrumble
Crumble med ribs - opskrift på lækker ribscrumble→ Se opskriften
frikasse med kalv
Nem opskrift på frikassé med årstidens grøntsager→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required