• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Rødspætteruller med parmaskinke
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 1. marts 2016

Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl fileterne med parmaskinke, og bag i 15 minutter. Inklusiv tilbehør.

Rødspætteruller med parmaskinke er en god måde at få en del af ugens fiskeration på, og så er det naturligvis fisk uden ben.

Afhængig af hvor sulten du og dem omkring dig er, skal du beregne 1-2 rulle pr. næse. Derfor er opskriften sat til seks fiskefileter til fire personer.

Jeg har samtidig lavet en hurtig omgang pasta med sauterede grøntsager - det passer perfekt til fisken, og det er jo relativ fedtfattig og vitaminrig mad.

Her har jeg lavet rullerne med fileter af rødspætter, men du kan selvfølgelig også bruge andre fladfisk som issing, skrubber eller de meget lækre rødtunger (de er lidt dyrere, men rødtunge er fantastiske spisefisk).

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på rødspætteruller med parmaskinke

Rødspætteruller med parmaskinke
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

5 fra 1 stemme
Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl fileterne med parmaskinke, og bag i 15 minutter. Inklusiv tilbehør.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 331
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 6 stk rødspættefileter - gode og benfri fileter
  • 6 skiver parmaskinke
  • 300 g pastapenne
  • 1 stk squash - i mindre tern
  • 3 stk gulerødder - i helt små tern
  • 3 stk jordskokker - i mindre stykker
  • 8 stk cherrytomater - delt i halve
  • 1 bundt persille - friskhakket

Fremgangsmåde
 

  1. Tjek at rødspættefileterne er helt fri for ben. Fold dem sammen på langs - og rul dem så sammen fra den brede end.
  2. Vikl et stykke parmaskinke om rødspætten, og sæt forsigtigt rødspætterullen ned på en bageplade, der er beklædt med bagepapir.
  3. Dryp hver rulle med lidt olivenolie, og krydr med en smule salt og friskkværnet peber.
  4. Bages nu 15 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft, hvorefter de er klar til servering.
  5. Pastapenne med sauterede grøntsager kan du lave mens fisken er i ovnen.
  6. Kog pastapenne som anvist på pakken, og når de er al dente (med bid), kommer du koldt vand ned i vandet med pastaen, så kogningen stopper. Lad pastaen stå.
  7. Kom lidt olivenolie på en varm pande, og sauter først gulerødderne i tre minutter. Kom så jordskokkerne på panden, og lad det stege med i tre minutter mere. Så kommer du squash og tomater på, og giver den yderligere tre minutter.
  8. Kom lidt salt og friskkværnet peber på, og vend de sauterede grøntsager sammen med en håndfuld friskhakket persille.
  9. Kom pastapenne med grøntsager på en tallerken - og sæt rødspætterullen oven på.

Næringsindhold

Kalorier: 331kcalKulhydrater: 56gProtein: 12gFedt: 6gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.01gKolesterol: 9mgNatrium: 86mgKalium: 208mgKostfibre: 2gSukker: 2gVitamin A: 187IUVitamin C: 1mgCalcium: 18mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Servér eventuelt dine rødspætteruller med parmaskinke sammen med hjemmebagt brioche, som er et skønt og nemt madbrød, der ikke skal æltes.

Se også mine opskrifter på:

Fisk i fad med grøntsager

Panerede og pandestegte fiskefileter

Stjerneskud fra Fanefjord Skovpavillon

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Michael Vanggaard

    marts 03, 2018 at 9:15 am

    Fantastisk ret, nem at lave og smager utrolig godt
    Jeg har aldrig tænkt at blande parmaskinke og fisk før, men det er en god kombination som jeg vil anbefale at prøve.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften
billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required