Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Panerede nakkekoteletter med ovnkartofler og salat

Panerede nakkekoteletter med ovnkartofler og salat

Lækre og panerede nakkekoteletter, der her er serveres med ovnkartofler og en lækker salat. Nakkekoteletterne kan nydes med en hjemmelavet paprikasauce. Foto Madensverden.dk.
Del gerne:
82
SHARES
FacebookMessenger82PinterestEmailSMS
Opdateret: 16. januar 2020 - Udgivet: 9. september 2017

Panerede nakkekoteletter smager bare bedst. De marmorerede nakkekoteletter vendes i panering, og steges sprøde på panden.

Panerede nakkekoteletter er lækker hverdagsmad, der kan laves på kort tid.

Nakkekoteletterne paneres i rasp, og steges i lidt smør og olie. Du kan med fordel tilsætte lidt paprika i paneringen.

Opskriften er til fire personer.

Ingredienser til panerede nakkekoteletter

4 nakkekoteletter
Hvedemel
2 æg
3 spiseskefulde mælk
Rasp
1 teskefuld paprika
Salt og friskkværnet peber

Ovnkartofler laves af

600 gram små kartofler
Lidt olivenolie
1 teskefuld tørret oregano
1 teskefuld tørret timian
Lidt salt

Dertil serveres denne salat med æble, rød spidskål og napolitana

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne vaskes og skæres i halve. Vendes i en skål med lidt olivenolie, oregano, timian og salt. Bredes ud på en bageplade med bagepapir, gerne med skæresiden nedad, og bages 30 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.
  2. Nakkekoteletterne duppes tørre og bankes let flade. Bare bruge håndroden til det.
  3. Kom hvedemel i en dyb tallerken.
  4. Pisk æggene sammen med en lille smule mælk i en anden dyb tallerken.
  5. Og hæld rasp i den tredje dybe tallerken, og her blandes paprika i.
  6. Vend så først nakkekoteletterne i hvedemel, derefter i æg, og endelig i raspen. Læg til side på en tør tallerken eller skærebræt.
  7. Kom en god klat smør på en varm pande sammen med lidt olie, og nu skal nakkekoteletterne steges i cirka fem minutter på hver side. Pas på de ikke bliver for mørke.
  8. Salaten laves som linket længere oppe, og så kan du servere de panerede nakkekoteletter med ovnkartoflerne og salat.

Du kan også lave denne lækre og nemme paprikasauce til nakkekoteletterne.

Se også mine opskrifter på:

Nakkekoteletter i sennepssovs

Langtidsstegte nakkekoteletter

Nakkekoteletter i gryde med blommer

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anne skriver

    september 17, 2024 at 4:17 pm

    En forrygende lækker kombination med din lækre paprika sovs blev en succes som jeg husker at bruge til nakkekoteletter 👍

    Svar
  2. Gitte skriver

    marts 01, 2024 at 5:41 pm

    Hvor hvor og hvornår salt og peber? I raspen måske 😉

    Svar
  3. John Johansen skriver

    februar 01, 2019 at 2:39 pm

    Hej!

    Lækker opskrift!
    Der er dog én ting jeg mener må være en fejl?
    Hvis det er rå kartofler, kan de 3 minutter vist ikke passe. 😉

    Mvh. John

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      februar 01, 2019 at 3:17 pm

      Hej John

      Mange tak - og nej, der manglede et 0 🙂 Den er rettet til nu, og den rigtige tid til kartoflerne er 30 minutter.

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.