Panerede mørbradbøffer er en både hurtig og nem måde, at tilberede en svinemørbrad. Lækker hverdagsmad, du kan servere med pommes frites.
Her er min opskrift på panerede mørbradbøffer, som er skøn måde at tilberede svinemørbrad på.
Her skæres mørbraden ud i bøffer, som efterfølgende paneres i æg og rasp, inden de steges lækre på panden.
Opskriften er beregnet til fire personer, men det kan sagtens være du skal lave to mørbrad, hvis I er meget glade for kød.
Længere nede finder du forslag til tilbehør den panerede svinemørbrad.
Opskrift på panerede mørbradbøffer
Ingredienser
- 1 svinemørbrad - afpudses for fedt og sener
- 2 æg
- rasp
- 1 teskefuld paprika
- salt og friskkværnet peber
- smør - og olie til stegning
Sådan gør du
- Svinemørbrad afpudses og deles i 7-8 mørbradbøffer.
- Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen. Evt. med en sjat mælk.
- Kom rasp i en anden dyb tallerken sammen med paprika, salt og friskkværnet peber. Vendes sammen.
- Vend nu først mørbradbøfferne i de sammenpiskede æg, og derefter i raspen. Lægges til side.
- Varm en pande op ved en god varme, og kom en god klat smør og olie på på. Spar ikke på fedtstoffet, når du steger panerede mørbradbøffer og andet kød med panering.
- Når smørret er brust af, lægges mørbradbøfferne på. Brun dem nu på begge sider, og skru lidt ned for varmen. Stegetiden er cirka tre minutter på hver side.
Næringsindhold
Note
De panererede mørbradbøffer serveres straks.
Tilbehør kan sagtens være hjemmelavede pommes frites i ovn, dampede ærter og en lækker og sund blomkålsbearnaise som sovs.
Se også disse opskrifter:

Comments
No Comments