Få min opskrift på mørbradbøffer med bacon og en nem bearnaisemayo. Lækker aftensmad, der også serveres med pommes frites og kogte ærter.
Mørbradbøffer med bacon og bearnaise mayo er en dejlig og nem ret, som du serverer med sprøde pommes frites og ærter.
Retten er god som hverdagsmad, men den er bestemt også super som weekendmad eller gæstemad.
Opskriften er beregnet til fire personer, men er I meget glade for kød, skal du måske bruge to svinemørbrad, og dermed lave flere mørbradbøffer.
Opskrift på mørbradbøffer med bacon
Ingredienser
- 800 gram pommes frites hjemmelavede eller købte
- 1 stor svinemørbrad afpudset, delt i otte mørbradbøffer
- 8 skiver bacon
- salt og friskkværnet peber
- 8 tandstikkere
- 400 gram ærter fra frost
- 1 portion bearnaise mayo link til opskrift er længere nede
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft, og bred dine pommes frites ud på en bageplade med bagepapir. Bages sprødes i ovnen. Du kan lave dine hjemmelavede pommes frites - eller købe en pose i supermarkedet. Saltes efterfølgende med flagesalt.
- Afpuds svinemørbrad og del i otte lige store bøffer. Krydres med salt og friskkværnet peber.
- Vikl et stykke bacon om hver mørbradbøf, og sæt den fast med en tandstikker.
- Brun dine mørbradbøffer med bacon på en varm pande i lidt smør, og de skal blot lige have stegeskorpe på begge sider. Lægges i et ildfast fad, og skal derefter have ca. 6-7 minutter i ovnen ved 225 grader varmluft. De kan laves samtidig med dine pommes frites i ovnen, men stegetiden afhænger selvfølgelig af hvor gennemstegt du ønsker mørbradbøfferne. De 6-7 minutter plejer at give en mediumstegt bøf.
- Ærterne dampes kort i kogende vand, hæld koldt vand ved og lad stå i et minut. Hæld vandet fra og server ærterne.
Næringsindhold
Note
Mørbradbøffer med bacon serveres straks sammen med pommes frites, de dampede ærter og denne opskrift på hjemmelavet bearnaise mayo.
Det er lækker aftensmad, som alle kan lide - og som heller ikke tager lang tid at lave.
Mørbradbøffer med bacon i grill
Du kan også lave de baconsvøbte mørbradbøffer i grillen.
Her skal de grilles ved direkte varme, hvor de skal have cirka tre minutter på hver side. Du kan også lige give siderne en tur, så baconen bliver sprød.
Se mere indhold her:
Christian johansen
Fin opskrift. Jeg har pråvet mange af dine opskrifter og de er super gode 👍😃