Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Pandestegte asparges med citron på 5 minutter

Pandestegte asparges med citron på 5 minutter

Pandestegte asparges eller ristede grønne asparges med citron. Det er en lækker måde at tilberede de vidunderlige asparges på. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
4.7 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
94
SHARES
FacebookMessenger94PinterestEmailSMS

Pandestegte asparges er en nem og lækker måde at lave de grønne asparges på. Her ristes de hurtigt på panden i lidt olivenolie, citronsaft og salt.

Opskriften på pandestegte asparges er beregnet som tilbehør til fire personer.

Bemærk, at du skal bruge stort bundt grønne asparges - eller to bundter, hvis de er små.

Og allerbedst er det selvfølgelig med de nye, danske asparges, når de er i sæson.

Det er de maj og frem til sankt hans aften, hvor sæsonen for danske asparges slutter.

Opskrift på pandestegte asparges

Pandestegte asparges med citron på 5 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 2 minutter min
Tilb. tid: 3 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Pandestegte asparges er en nem og lækker måde at lave de grønne asparges på. Her ristes de hurtigt på panden i lidt olivenolie, citronsaft og salt.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 bundt grønne asparges
  • olivenolie
  • 1 citron økologisk
  • flagesalt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Knæk roden af de grønne asparges, da rodstykket er for trægt at spise.
  2. Varm en pande op og kom en sjat olivenolie på.
  3. Læg forsigtigt aspargesene på panden, og dryp også gerne lidt olie over dem.
  4. De skal steges i alt cirka 3-4 minutter, og de er klar når de får den flotte, grønne farve som på mit foto.
  5. Vend dem nogle gange undervejs, og krydr med flagesalt, friskkværnet peber og friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier75kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

De pandestegte asparges serveres straks som tilbehør til stort set alle slags kød. Og de er altid et sikkert hit.

Bedst er de nye danske asparges, men de udenlandske kan også bruges resten af året.

Se også mine opskrifter på:

  • Lækker speltsalat med bagte tomater og mozzarella
  • Pandestegte rødspætter - opskrift med billeder
  • Sesam - fakta og viden samt ideer til at bruge frøene
  • Pandestegte koteletter med ben - med lækker sovs
  • Se de 10 mest populære opskrifter
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Unna Jønck skriver

    maj 20, 2024 at 8:08 am

    Meget lækre og lette.
    Smager bedre end kogte asparges. Ny favorit. ❤️

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required