Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pandestegt ising

Pandestegt ising

Pandestegt ising er en dejlig spisefisk, der her er paneret i økologisk rugmel fra Gram Slot. Isingfileterne steges i smør og olie i tre minutter på hver side. Foto: Guffeliguf.dk.
4 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS

Pandestegt ising filet er både nem og lækker aftensmad, så du spiser mere fisk. Fiskefileterne paneres i rugmel, så de bliver sunde og lækre.

Pandestegt ising er en god måde at servere en fisk, som nogen måske ikke engang kender.

Isingens kød kan minde om rødspættens, men det har en mørkere tone. En lækker spisefisk, som ikke kræver mange minutter på panden.

Jeg panerer i rugmel, fordi det giver ekstra smag til fisken. Og så suger det ikke så meget fedtstof som rasp.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Ovnbagt ising med grøntsagsfrikasse
  • Skindstegt rødfisk
  • Fiskefilet opskrift
  • Paneret og grillet skærising

Opskrift på pandestegt ising

Pandestegt ising med rugmel

Holger Rørby Madsen
4 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Pandestegt ising filet er både nem og lækker aftensmad, så du spiser mere fisk. Fiskefileterne paneres i rugmel, så de bliver sunde og lækre.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 8 isingfileter (store og flotte )
  • 2 dl rugmel
  • smør (til stegning)
  • olie (til stegning)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Dup fileterne tørre med et stykke køkkenrulle, og fold dem på midten på den lange led. De skal foldes så indersiden på fileterne vender udad.
  2. Kom det økologiske rugmel i en tallerken, og vend de foldede isingfileter i melet.
  3. Smelt smør og olie på en pande, og når det er brust af, lægger du forsigtigt fiskefileterne på panden.
  4. Steg ikke mere end 5-6 fileter ad gangen, da panden skal holde varmen, så fisken steges og ikke koges!
  5. Pandesteg nu isingerne tre minutter på hver side, og anret pandestegt ising i et ildfast fad.
  6. Krydr efterfølgende med salt og friskkværnet peber.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan servere pandestegt ising som en lækker fish and chips-anretning.

Lav eventuelt en portion intervalstegte pommes frites i ovnen, og servér dem til fiskefileterne. Gerne sammen med en god salat. Du kan søge opskriften frem i søgefeltet øverst på siden.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required