Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Ovnkartofler med rosmarin bagt i ovnen

Ovnkartofler med rosmarin bagt i ovnen

Små og lækre ovnkartofler med rosmarin, der bages i ovnen i cirka halvanden time. Foto: Guffeliguf.dk.
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
331
SHARES
FacebookMessenger331PinterestEmailSMS

Se den lækre opskrift på ovnkartofler med rosmarin, der laves i et ildfast fad. Kartoflerne bages i halvanden time.

Ovnkartofler med rosmarin er nemme at lave, og så passer de perfekt til blandt andet en okseculotte eller en langtidsstegt oksefilet.

Eller du kan også prøve de små, lækre kartofler til en langtidsstegt nakkefilet.

Jeg har her anvendt de små kartofler, som du ikke skal skrælle inden tilberedning.

De har både et bedre bid og så er de nemme at håndtere, da man slipper for at skrælle og skære dem ud.

Det tager ingen tid at vende dem i olivenolie og rosmarin, og de passer sig selv i ovnen, så nemt tilbehør, der smager fantastisk.

Opskriften er til fire personer, men hvis I elsker kartofler, kan I jo gange op.

Opskrift på ovnkartofler med rosmarin

Ovnkartofler med rosmarin bagt i ovnen

Holger Rørby Madsen
4.9 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 40 minutter min
Se den lækre opskrift på ovnkartofler med rosmarin, der laves i et ildfast fad. Kartoflerne bages i halvanden time.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g små kartofler
  • 3-4 kviste rosmarin
  • olivenolie
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne vaskes og tørres i et rent viskestykke, hvorefter de kommes i en skål.
  2. Her tilsætter du også en god sjat olivenolie, og vender kartofler rundt.
  3. Pluk bladene af de friske rosmarinkviste, og hak dem groft med en skarp kniv.
  4. Kom rosmarinen ved kartoflerne sammen med lidt groft salt.
  5. Beklæd et ildfast fad med bagepapir, og fordel kartoflerne i fadet.
  6. Dæk fadet til med sølvpapir, og bag nu kartoflerne i ovnen i en time og 30 minutter ved 200 grader varmluft.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Server eventuelt ovnkartoflerne med en af disse stege og en god, grøn salat.

Langtidsstegt oksefilet
Langtidsstegt oksefilet: Få min bedste opskrift på langtidsstegt oksefilet i ovn eller grill. Inkl. stegetid og kernetemperatur, tilbehør og sovs til stegen.
Se opskriften her
langtidsstegt oksefilet
Kalvefilet med rosmarin (intervalstegt i ovn)
Kalvefilet er perfekt at lave intervalstegt i ovnen. Kødet bliver både saftigt og lækkert, og her er opskriften på perfekt kalvesteg, der aldrig bliver tør!
Se opskriften her
billederesultat for kalvefilet
Oksemørbrad sous vide (også til kalvemørbrad)
Min opskrift på oksemørbrad sous vide med præcis tid og temperatur. Det sikrer et ensartet og meget mørt stykke kød. Gælder også kalvemørbrad.
Se opskriften her
billederesultat for oksemørbrad sous vide
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required