Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Tilbehør › Ovnkartofler med rosmarin bagt i ovnen

Ovnkartofler med rosmarin bagt i ovnen

Små og lækre ovnkartofler med rosmarin, der bages i ovnen i cirka halvanden time. Foto: Guffeliguf.dk.
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
331
SHARES
FacebookMessenger331PinterestEmailSMS
Opdateret: 23. februar 2024 - Udgivet: 23. februar 2021

Se den lækre opskrift på ovnkartofler med rosmarin, der laves i et ildfast fad. Kartoflerne bages i halvanden time.

Ovnkartofler med rosmarin er nemme at lave, og så passer de perfekt til blandt andet en okseculotte eller en langtidsstegt oksefilet.

Eller du kan også prøve de små, lækre kartofler til en langtidsstegt nakkefilet.

Jeg har her anvendt de små kartofler, som du ikke skal skrælle inden tilberedning.

De har både et bedre bid og så er de nemme at håndtere, da man slipper for at skrælle og skære dem ud.

Det tager ingen tid at vende dem i olivenolie og rosmarin, og de passer sig selv i ovnen, så nemt tilbehør, der smager fantastisk.

Opskriften er til fire personer, men hvis I elsker kartofler, kan I jo gange op.

Opskrift på ovnkartofler med rosmarin

Holger Rørby Madsen

Ovnkartofler med rosmarin bagt i ovnen

4.86 fra 7 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g små kartofler
  • 3-4 kviste rosmarin
  • olivenolie
  • salt
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Kartoflerne vaskes og tørres i et rent viskestykke, hvorefter de kommes i en skål.
  2. Her tilsætter du også en god sjat olivenolie, og vender kartofler rundt.
  3. Pluk bladene af de friske rosmarinkviste, og hak dem groft med en skarp kniv.
  4. Kom rosmarinen ved kartoflerne sammen med lidt groft salt.
  5. Beklæd et ildfast fad med bagepapir, og fordel kartoflerne i fadet.
  6. Dæk fadet til med sølvpapir, og bag nu kartoflerne i ovnen i en time og 30 minutter ved 200 grader varmluft.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Server eventuelt ovnkartoflerne med en af disse stege og en god, grøn salat.

Langtidsstegt oksefilet

4.7 fra 80 stemmer
Langtidsstegt oksefilet: Få min bedste opskrift på langtidsstegt oksefilet i ovn eller grill. Inkl. stegetid og kernetemperatur, tilbehør og sovs til stegen.
Gå til opskrift
langtidsstegt oksefilet

Kalvefilet med rosmarin (intervalstegt i ovn)

4.6 fra 36 stemmer
Kalvefilet er perfekt at lave intervalstegt i ovnen. Kødet bliver både saftigt og lækkert, og her er opskriften på perfekt kalvesteg, der aldrig bliver tør!
Gå til opskrift
billederesultat for kalvefilet

Oksemørbrad sous vide (også til kalvemørbrad)

4.8 fra 63 stemmer
Min opskrift på oksemørbrad sous vide med præcis tid og temperatur. Det sikrer et ensartet og meget mørt stykke kød. Gælder også kalvemørbrad.
Gå til opskrift
billederesultat for oksemørbrad sous vide
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required