• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager

Nøddehorn med chokolade og nøddeflager

Nøddehorn
De lækre nøddehorn er lette at bage selv. Kransekagemasse med marcipan rulles i hasselnøddeflager og enderne dyppes i chokolade. Foto: Charlotte Mithril

Opdateret:  26. december 2023 - Udgivet:  23. november 2021

Del gerne:
545
SHARES
FacebookMessenger545PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Nøddehorn er lækker kransekage, der er vendt i sprøde nøddeflager og med enderne dyppet i chokolade. De smager skønt til hverdag og fest.
  2. Opskrift på nøddehorn
  3. Nøddehorn
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Du bestemmer nødder
  9. Opbevaring
  10. Kransekage - nem og lækker opskrift
  11. Frugttærte
  12. Rådhustærte
  13. Jordbærkage
4.8 fra 9 stemmer
Gå til opskrift

Nøddehorn er lækker kransekage, der er vendt i sprøde nøddeflager og med enderne dyppet i chokolade. De smager skønt til hverdag og fest.

De lækre nøddehorn er i virkeligheden en opgraderet kransekage med sprøde nøddeflager og ender dyppet i smeltet chokolade.

De er lette at lave og ser festlige og indbydende ud.

De kan sagtens bruges til nytårsaften, hvis du vil have en lidt anderledes kransekage, men kan spises året rundt til en god kap kaffe eller te.

Opskrift på nøddehorn

Nøddehorn

Nøddehorn

Nøddehorn er lækker kransekage, der er vendt i sprøde nøddeflagerog med enderne dyppet i chokolade. De smager skønt til hverdag og fest.
Bedømmelse
4.8 fra 9 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Antal 16 stk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Charlotte Mithril

Ingredienser

  • 300 g marcipan - med mindst 60% mandler
  • 100 g flormelis
  • 1 æggehvide - ca 30 gram
  • 70 g hasselnøddeflager
  • 100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Skær eller pluk marcipanen i mindre stykker og kom det i en skål med flormelis og æggehvide. Ælt det hele sammen til du har en samlet masse.
  • Kom lidt flormelis på bordet. Del marcipanmassen i 3 stykker og rul hvert stykke til cirka 2 cm tykke stænger. Skær hver stang i 4 lige store stykker.
  • Kom hasselnøddeflagerne på en tallerken og tryk hvert stykke med marcipanmasse rundt i hasselnødderne, så de sidder fast.
  • Bøj marcipanstykkerne med nødder til horn og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bag nøddehorn ved 200 grader i 12- 15 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist.
  • Smelt chokoladen over vandbad og dyp hver ende af de afkølede nøddehorn i chokoladen. Læg hornene på bagepapir, indtil chokoladen er størknet.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.002
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
0.2
mg
0
%
Natrium
 
11
mg
0
%
Kalium
 
128
mg
4
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
15
g
17
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
6
IU
0
%
Vitamin C
 
0.3
mg
0
%
Calcium
 
21
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Du bestemmer nødder

Her er nøddehornene vendt i hasselnøddeflager, men du kan bruge lige den form for nødder du har lyst til.

Mandelflager og hasselnøddeflager er lige til at købe færdige i supermarkedet, så det er dejligt nemt.

Du kan også vende dine nøddehorn i valnødder eller pistacienødder. Du skal blot huske at hakke nødderne fint, så de kan sidde fast på marcipanmassen.

Opbevaring

De færdiglavede nøddehorn kan sagtens holde sig en uge, hvis du opbevarer dem i en tætsluttende beholder.

Se flere opskrifter her:

Kransekage - nem og lækker opskrift

4.8 fra 151 stemmer
Det er nemt at lave kransekage selv. Her er den bedste opskrift på kransekagestykker til Nytårsaften og andre festlige lejligheder.
Gå til opskrift
billede med kransekage

Frugttærte

4.5 fra 13 stemmer
Her får du den bedste opskrift på en lækker frugttærte med kransekage og flødecreme. En skøn kage med masser af frugt på toppen. Nem at lave.
Gå til opskrift
billede med frugttærte

Rådhustærte

4.7 fra 16 stemmer
Her får du min opskrift på en klassisk rådhustærte med kransekagemasse og marmelade. Præcist som bageren laver dem, og det er nemt at gå til.
Gå til opskrift
billede med rådhustærte

Jordbærkage

4.9 fra 14 stemmer
Her får du min opskrift på jordbærkage med kransekage og flødecreme. En skøn kage, der er nem at bage, og som er toppet med friske jordbær.
Gå til opskrift
jordbærkage med kransekage
Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Briang Hillebrand

    marts 23, 2023 at 1:55 pm

    I Jeres udregning på antal, bliver 3 x 4 kun 12 stk. og ikke 16 stk. Mvh. Briang

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required