Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Nem ketchup

Nem ketchup (sådan laver du din egen tomatketchup)

Nem ketchup
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
63
SHARES
FacebookMessenger63PinterestEmailSMS
Indhold
  • Nem ketchup: Sådan laver du din egen tomatkechup
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Opskrift på hjemmelavet og nem ketchup
  • Kommentarer

Nem ketchup: Sådan laver du din egen tomatkechup

Holger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Opskrift på en nem ketchup, der er en fremragende tomatketchup, som elskes af både børn og voksne på grund af sin milde smag.
Antal: 1 glas
Ret: Tilbehør
Køkken: Afrikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g modne tomater
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1-2 æbler (afhængig af størrelse)
  • En halv teskefuld stødt kanel
  • 1 lille nip chili
  • 3 spsk æbleeddike
  • 75 g brun farin

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær tomater i mindre stykker, og hak rødløg og hvidløg fint.
  2. Æblerne vaskes og skæres i små tern.
  3. Kom lidt olie i en gryde, og svits nu løg, hvidløg og æbler møre uden de tager farve.
  4. Efter et par minutter tilsætter du tomaterne, og lader det svitse videre et par minutter.
  5. Kom så æbleeddike, kanel, chili og brun farin i gryden, og rør rundt.
  6. Skru ned for varmen, læg låg på og lad nu din ketchup småsimre i 25 minutter.
  7. Så skal ketchuppen blendes. Hæld den i en blender, eller gør det med en stavblender i gryden.
  8. Smag så den hjemmelavede ketchup til med brun farin og æbleeddike.
  9. Hæld den lækre ketchup på en skoldet flaske, og sæt på køl i køleskabet.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på hjemmelavet og nem ketchup

Nem ketchup er kodeordet, når man skal lave sin helt egen ketchup. For hvorfor bruge en masse tid på at lave den, når man kan hælde den direkte ud af en fra flaske?

Denne her er både nem og børnevenlig. Der er krydderier i, ja, men ikke så mange at det tager spiselysten fra ketchupglade børn.

I skal dog være opmærksomme på, at den hjemmelavede tomatketchup smager lidt anderledes end den, du køber i supermarkederne.

Men jeg foretrækker klart den hjemmelavede. Så ved man også, hvad der er tilsat.

Denne hjemmelavede ketchup hældes på et lille patentglas eller i en flaske og holder sig sagtens en uge i køleskabet.

Læs også vores smagsekspert Charlotte Mithrils bedømmelser af købte ketchups: Smagtest - se vinderne her.

Se flere opskrifter:

  • Sådan laver du hjemmelavet remoulade
  • Hjemmelavet mayonnaise (opskrift på nem mayo)
  • Hjemmelavet Thousand Island dressing
  • Hvidløgsdressing
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Birgit Nielsen skriver

    august 08, 2021 at 3:08 pm

    Dem er super god

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required