• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Nachos med kylling og cheddar

Nachos med kylling og cheddar

Nachos med kylling
4.6 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2023 - Udgivet: 7. september 2021

Nachos med kylling, cheddar ost, salsa og stærke jalapeños er super lækkert. Bedre bliver det næsten ikke, når vi er sultne for sjov.

Nachos med kylling er en af de retter, hvor vi virkelig kan smovse i smeltet ost. Ja, der skal faktisk være et godt lag, så osten kan samle chipsene og fyldet.

Selvom det er en mexicansk ret, er det især udenfor Mexico, at det er populært at spise sprøde tortillachips på den måde.

Og populariteten har en årsag. Udover at det smager godt, er det hyggelig at sidde og deles om et fad.

Server gerne med en god tomatsalsa, guacamole samt de superstærke, syltede jalapeños.

Opskrift på nachos med kylling

Nachos med kylling
Karen SenecaKaren Seneca

Nachos med kylling og masser af cheddar- ost

4.59 fra 17 stemmer
Nachos med kylling og cheddar-ost samt salsa og stærke jalapeños. Bedre bliver det næsten ikke, når vi er sultne for sjov.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Snack
Køkken: Mexikansk
Kalorier: 150
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 spsk olie
  • 1 rødløg - groft hakket
  • 1 fed hvidløg
  • 350 g kyllingebryst
  • 1 tsk røget paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 0,5 grøn chili - i ringe
  • 0,5 glas tacosauce
  • 1 pose nachos-chips - el. tortillachips
  • 2-300 g cheddar - revet
  • 10 stk jalapenos

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skær rødløget i tern, pres hvidløgsfed og skær den grønne chili i ringe.
  3. Varm olien op på panden og steg løg, hvidløg, chili og krydderier i et par minutter.
  4. Giv kyllingebrysterne et gok med en kødhammer eller bagsiden af en kniv og steg dem på medium varme sammen med løg og hvidløg, til de er møre.
  5. Når de er færdigstegte, skærer du dem ud i mundrette stykker. Du må gerne hive lidt i kødet, så de trevler.
  6. Kom en tredjedel af nachos-chipsene i et fad. Drys cheddarost henover. Placer noget kylling og hæld lidt tacosauce over. Gentag det, til du ikke har flere chips.
  7. Øverst drysser du revet cheddar-ost sammen med jalapenos. Bages i ovnen i ca. 10 minutter på 180 grader varmluft.
  8. Server nachos med kylling sammen med tomatsalsa, guacamole og jalepenos.

Næringsindhold

Kalorier: 150kcalKulhydrater: 4gProtein: 19gFedt: 6gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.03gKolesterol: 57mgNatrium: 126mgKalium: 388mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 308IUVitamin C: 7mgCalcium: 19mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan hurtigt lave en god tomatsalsa til denne mexicanske ret. Hak tomater, rødløg, agurk og rød peberfrugt groft.

Bland grøntsagerne med friske korianderblade, salt, limesaft og olivenolie, så er salsaen klar.

Du kan også vælge at servere en ananassalsa med mynte samt en god guacamole til dine nachos med kylling.

Her er andre opskrifter til inspiration:

  • Nachos i mikrobølgeovn
  • Tacosuppe
  • Mexicanske fajitas med kylling
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Tem

    januar 02, 2023 at 7:53 pm

    Hvad med de løg mv. man bruner af på panden, var det bare tidsfordriv??

    Svar
    • Karen Seneca

      januar 05, 2023 at 1:28 pm

      Nej, slet ikke 🙂 Du bruner kyllingekødet sammen med løgene, efter løgene har stegt et par min. God fornøjelse.

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required