Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nachos med kylling og cheddar

Nachos med kylling og cheddar

Nachos med kylling
4.6 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
21
DELINGER
Facebook21PinterestSMSEmailMessenger

Nachos med kylling, cheddar ost, salsa og stærke jalapeños er super lækkert. Bedre bliver det næsten ikke, når vi er sultne for sjov.

Nachos med kylling er en af de retter, hvor vi virkelig kan smovse i smeltet ost. Ja, der skal faktisk være et godt lag, så osten kan samle chipsene og fyldet.

Selvom det er en mexicansk ret, er det især udenfor Mexico, at det er populært at spise sprøde tortillachips på den måde.

Og populariteten har en årsag. Udover at det smager godt, er det hyggelig at sidde og deles om et fad.

Server gerne med en god tomatsalsa, guacamole samt de superstærke, syltede jalapeños.

Se flere opskrifter:

  • Nachos med bønner
  • Tacosuppe - mexicansk suppe med nachos
  • Chili con carne med oksekød og bønner
Indhold
  • Nachos med kylling, cheddar ost, salsa og stærke jalapeños er super lækkert. Bedre bliver det næsten ikke, når vi er sultne for sjov.
  • Nachos med kylling og masser af cheddar- ost
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Nachos med kylling og masser af cheddar- ost

Karen SenecaKaren Seneca
4.6 fra 17 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Nachos med kylling og cheddar-ost samt salsa og stærke jalapeños. Bedre bliver det næsten ikke, når vi er sultne for sjov.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Snack
Køkken: Mexikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 1 rødløg (groft hakket)
  • 1 fed hvidløg
  • 350 g kyllingebryst
  • 1 tsk røget paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 0,5 grøn chili (i ringe)
  • 0,5 glas tacosauce
  • 1 pose nachos-chips (el. tortillachips)
  • 2-300 g cheddar (revet)
  • 10 stk jalapenos

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skær rødløget i tern, pres hvidløgsfed og skær den grønne chili i ringe.
  3. Varm olien op på panden og steg løg, hvidløg, chili og krydderier i et par minutter.
  4. Giv kyllingebrysterne et gok med en kødhammer eller bagsiden af en kniv og steg dem på medium varme sammen med løg og hvidløg, til de er møre.
  5. Når de er færdigstegte, skærer du dem ud i mundrette stykker. Du må gerne hive lidt i kødet, så de trevler.
  6. Kom en tredjedel af nachos-chipsene i et fad. Drys cheddarost henover. Placer noget kylling og hæld lidt tacosauce over. Gentag det, til du ikke har flere chips.
  7. Øverst drysser du revet cheddar-ost sammen med jalapenos. Bages i ovnen i ca. 10 minutter på 180 grader varmluft.
  8. Server nachos med kylling sammen med tomatsalsa, guacamole og jalepenos.

Næringsindhold

Kalorier150kcalKulhydrater4gProtein19gFedt6gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.03gKolesterol57mgNatrium126mgKalium388mgKostfibre1gSukker2gVitamin A308IUVitamin C7mgCalcium19mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Du kan hurtigt lave en god tomatsalsa til denne mexicanske ret. Hak tomater, rødløg, agurk og rød peberfrugt groft.

Bland grøntsagerne med friske korianderblade, salt, limesaft og olivenolie, så er salsaen klar.

Du kan også vælge at servere en ananassalsa med mynte samt en god guacamole til dine nachos med kylling.

Her er andre opskrifter til inspiration:

  • Nachos i mikrobølgeovn
  • Taquitos - lækre mexicanske snacks
  • Mexicanske fajitas med kylling
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Tem skriver

    januar 02, 2023 at 7:53 pm

    Hvad med de løg mv. man bruner af på panden, var det bare tidsfordriv??

    Svar
    • Karen Seneca skriver

      januar 05, 2023 at 1:28 pm

      Nej, slet ikke 🙂 Du bruner kyllingekødet sammen med løgene, efter løgene har stegt et par min. God fornøjelse.

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required