Sådan laver du de bedste mørbradspyd med svinemørbrad og squash. Mørbradternene marineres i lidt balsamico og grilles i 10 minutter.
Lav lækre mørbradspyd med squash, og de er både meget nemme og hurtige at tilberede på grillen.
Afhængig af størrelsen på mørbradstykkerne, skal de have ca. 3-4 minutter på hver side, men den samlede tilberedningstid kan med store tern godt nå op på 10 minutter.
Opskriften er beregnet til fire personer. Kan serveres med grillede bagekartofler og yderligere tilbehør, som der er forslag til længere nede.
Se også disse opskrifter:
Flæskesteg i gasgrill med tid og temperatur
Opskrift på mørbradspyd
Mørbradspyd med squash
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 0,5 squash
- 2 spsk balsamico
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk oregano
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Læg grillspyd af træ i blød i koldt vand en time før brug.
- Skær squash ud i tykke skiver, og del dem i kvarte.
- Afpuds svinemørbraden for sølvsene og fedt, og skær mørbraden i store tern.
- Kom mørbradtern op i en skål sammen med balsamico, olivenolie, oregano og salt. Vend kødet godt rundt med fingrene.
- Træk skiftesvis mørbrad og squash på grillspyd - det passer cirka med tre stykker kød og tre stykker squash på hvert spyd.
- Grill så mørbradspydene ved direkte varme, men på lavt blus på gasgrillen, så de ikke brænder på.
- Smør risten med lidt rapsolie, læg mørbradspyd på - og luk låget. Grill i 3-4 minutter på den ene side, og vend spydene med en pincet.
- Grill mørbradspydene færdige i 3-4 minutter på den anden side, og krydr dem med friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
De færdiggrillede mørbradspyd servers straks.
Servér eventuelt med en dejlig bønnesalat med bulgur. En sund spidskålssalat eller broccolisalat passer også fint til spydene. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften på grillede mørbradspyd. Hvad synes du om den?