Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Kager › Mazarinmasse (opskrift på mazarin fyld)

Mazarinmasse (opskrift på mazarin fyld)

billede med mazarinmasse
4.6 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
169
SHARES
FacebookMessenger169PinterestEmailSMS
Opdateret: 9. maj 2024 - Udgivet: 27. marts 2018

Her får du en lækker opskrift på mazarinmasse, der bla. bruges til mazarintærte, men også til andre tærter med frugter eller bær. Meget nem at lave.

Mazarinmasse gør din kage virkelig lækker, og den kan anvendes til en del forskellige kager.

Mest kendt er det selvfølgelig til mazarintærte, men du finder sikkert også anvendelse til den i andre lækre kager.

Jeg synes det nemmeste er, at lave mazarinmassen i en røremaskine, men den kan selvfølgelig røres sammen i en almindelig skål og med håndkraft.

Opskrift på mazarinmasse

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Mazarinmasse (opskrift på mazarin fyld)

4.60 fra 5 stemmer
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 1 portion
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 3592
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g sukker
  • 200 g marcipan
  • 200 g smør - blødt
  • 4 æg
  • 50 g hvedemel
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Sukker kommes i en skål, og marcipan skæres i mindre stykker, der ligeledes kommes i.
  2. Brug nu en spartel på røremaskinen til at smuldre marcipanen ud i sukkeret. Rør ved lav eller næstlaveste hastighed.
  3. Blødt smør skæres også i tern, og røres gradvist i massen.
  4. Derefter røres æggene i et ad gangen. Men hvert æg skal være godt rørt ind i massen inden det næste æg kommes i!
  5. Tag skålen af røremaskinen.
  6. Brug nu en dejskraber til at vende hvedemelet forsigtigt i din mazarinmasse, hvorefter den er klar til brug.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 3592kcalKulhydrater: 340gProtein: 51gFedt: 233gMættet fedt: 113gFlerumættet fedt: 19gEnkelumættet fedt: 84gTransfedt: 7gKolesterol: 1085mgNatrium: 1605mgKalium: 888mgKostfibre: 7gSukker: 281gVitamin A: 5973IUCalcium: 274mgJern: 9mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdigrørte mazarinmasse kan gemmes i køleskabet i op til cirka 10 dage.

Se også mine opskrifter på:

Mørdej - opskrift på den søde linsedej til kager

Kagecreme - opskrift på hjemmelavet creme med vanilje

Jordbærtærte med mazarinbund og vaniljecreme

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required