Her får du en lækker opskrift på mazarinmasse, der bla. bruges til mazarintærte, men også til andre tærter med frugter eller bær. Meget nem at lave.
Mazarinmasse gør din kage virkelig lækker, og den kan anvendes til en del forskellige kager.
Mest kendt er det selvfølgelig til mazarintærte, men du finder sikkert også anvendelse til den i andre lækre kager.
Jeg synes det nemmeste er, at lave mazarinmassen i en røremaskine, men den kan selvfølgelig røres sammen i en almindelig skål og med håndkraft.
Opskrift på mazarinmasse

Mazarinmasse (opskrift på mazarin fyld)
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Sukker kommes i en skål, og marcipan skæres i mindre stykker, der ligeledes kommes i.
- Brug nu en spartel på røremaskinen til at smuldre marcipanen ud i sukkeret. Rør ved lav eller næstlaveste hastighed.
- Blødt smør skæres også i tern, og røres gradvist i massen.
- Derefter røres æggene i et ad gangen. Men hvert æg skal være godt rørt ind i massen inden det næste æg kommes i!
- Tag skålen af røremaskinen.
- Brug nu en dejskraber til at vende hvedemelet forsigtigt i din mazarinmasse, hvorefter den er klar til brug.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Den færdigrørte mazarinmasse kan gemmes i køleskabet i op til cirka 10 dage.
Se også mine opskrifter på:
Mørdej - opskrift på den søde linsedej til kager
Kagecreme - opskrift på hjemmelavet creme med vanilje
Jordbærtærte med mazarinbund og vaniljecreme
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments