Mazarinmasse (opskrift på mazarin fyld)
Fremgangsmåde
- Sukker kommes i en skål, og marcipan skæres i mindre stykker, der ligeledes kommes i.
- Brug nu en spartel på røremaskinen til at smuldre marcipanen ud i sukkeret. Rør ved lav eller næstlaveste hastighed.
- Blødt smør skæres også i tern, og røres gradvist i massen.
- Derefter røres æggene i et ad gangen. Men hvert æg skal være godt rørt ind i massen inden det næste æg kommes i!
- Tag skålen af røremaskinen.
- Brug nu en dejskraber til at vende hvedemelet forsigtigt i din mazarinmasse, hvorefter den er klar til brug.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på mazarinmasse
Mazarinmasse gør din kage virkelig lækker, og den kan anvendes til en del forskellige kager.
Mest kendt er det selvfølgelig til mazarintærte, men du finder sikkert også anvendelse til den i andre lækre kager.
Jeg synes det nemmeste er, at lave mazarinmassen i en røremaskine, men den kan selvfølgelig røres sammen i en almindelig skål og med håndkraft.
Tips
Den færdigrørte mazarinmasse kan gemmes i køleskabet i op til cirka 10 dage.
Se også mine opskrifter på:
- Mørdej - opskrift på den søde linsedej til kager
- Kagecreme - opskrift på hjemmelavet creme med vanilje
- Jordbærtærte med mazarinbund og vaniljecreme
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments