Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Marinerede koteletter på grill (bedste paprikamarinade)

Marinerede koteletter på grill (bedste paprikamarinade)

4.8 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
639
SHARES
FacebookMessenger639PinterestEmailSMS

Få opskriften på marinerede koteletter, der først trækker smag i en paprikamarinade, inden de grilles få minutter. Nem og lækker aftensmad fra grillen.

Der er ikke noget som lækre marinerede koteletter på grillen. De her koteletter skal ligge i en dejlig paprikamarinade i en times tid, før de ryger på grillen.

Marinaden rører du hurtigt sammen af paprika, olivenolie, løgpulver og ketchup, og den smages til med rørsukker og salt.

Se også: Koteletter med spidskål i fad uden fløde

Opskriften på marinerede koteletter er beregnet til fire personer.

Som tilbehør kan du evt. servere disse lækre pakker med kartofler.

Indhold
  • Få opskriften på marinerede koteletter, der først trækker smag i en paprikamarinade, inden de grilles få minutter. Nem og lækker aftensmad fra grillen.
  • Marinerede koteletter på grill (bedste paprikamarinade)
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Marinerede koteletter på grill (bedste paprikamarinade)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 26 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 1 time t
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 1 time t 10 minutter min
Få opskriften på marinerede koteletter, der først trækker smag i en paprikamarinade, inden de grilles få minutter. Nem og lækker aftensmad fra grillen.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter gerne økologiske
Til marinade
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk tomatketchup
  • 1 tsk løgpulver
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Lav først din paprikamarinade til de marinerede koteletter. Kom alle ingredienserne til marinaden i en lille skål, og rør marinaden blank.
  2. Smag marinaden til med salt og rørsukker.
  3. Dup koteletterne tørre, og smør dem godt ind i marinaden. Lad koteletterne trække smag i en times tid i køleskabet, hvor de ligger indsmurt i den lækre paprikamarinade.
  4. Grill så de marinerede koteletter ved middel varme - de skal grilles ved direkte varme.
  5. Tilberedningstiden er 2-3 minutter på hver side, selvfølgelig afhængig af størrelsen.
  6. Vend gerne koteletterne hvert minut, og luk låget undervejs.
  7. Når du griller kødet, skal du hver gang vende det, så du laver et flot grillmønster på koteletterne.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Tag de marinerede koteletter af grillen, læg dem på en varm tallerken eller fad, og krydr med friskkværnet peber.

Lad dem hvile utildækket i fem minutter inden servering.

Som sagt passer grillpakker med grøntsager fint til koteletterne, og du kan søge flere forskellige forslag frem ved at bruge søgefeltet øverst her på siden.

Se også: Nemme koteletter i fad med grøntsager

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. kira sandra larsen skriver

    juli 13, 2025 at 1:07 pm

    Hej, kan man marinere dem dagen før og putte på køl? Kan man udskifte rørsukker med brun farin?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 13, 2025 at 4:26 pm

      Hej Kira
      Ja, det er super fint at marinere kødet dagen før - det bliver det kun bedre af. Og jo, du kan godt bruge brun farin i stedet for rørsukker.
      God fornøjelse 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Kirsten skriver

    juli 13, 2023 at 4:05 am

    Det smarter virkeligt godt!

    Svar
  3. Carsten skriver

    juli 26, 2022 at 4:51 pm

    Er det fadkoteletter eller herregårdskoteletter?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 26, 2022 at 6:01 pm

      Hej Carsten
      Begge kan bruges - men jeg synes altså de store herregårdskoteletter er bedst, da de er nemmere at grille møre 🙂
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Verny Olsen skriver

    juni 19, 2022 at 8:07 pm

    Det blev en super grillaften sammen med gæsterne, somroste både koteletterne og kartoflerne til skyerne 😋🤩

    Svar
  5. Verny Olsen skriver

    maj 29, 2022 at 2:56 pm

    Hvordan tilbereder man kartoflerne, som er vist på billedet med de marinerede koteletter på grill?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      maj 29, 2022 at 9:28 pm

      Hej Verny
      Det er disse: https://madensverden.dk/kartoffelpakker-hvidloeg-rosmarin/
      De smager også virkelig godt 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. michael jørgensen skriver

    juli 10, 2021 at 9:48 pm

    Dårligste opskrift jeg har prøvet smagte kun af ketchup og dårlig eftersmag kan ikke anbefales

    Svar
  7. Julie skriver

    juni 13, 2021 at 9:45 am

    Kan jeg marinere dagen forinden og lade dem ligge i marinaden i køleskabet til dagen efter?

    Svar
  8. Jane Pasgaard skriver

    maj 05, 2017 at 10:01 am

    Hejsa. Kan jeg bruge denne marinade til en svinemørbrad og så lave den i ovnen?

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      maj 05, 2017 at 10:47 am

      Hej Jane
      Det kan du i hvert fald - god fornøjelse.
      BH Holger
      Madensverden.dk

      Svar

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required