Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Supper › Majssuppe med kylling og dåsemajs - nem suppe

Majssuppe med kylling og dåsemajs - nem suppe

majssuppe med kylling
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMS

Majssuppe med kylling laves på dåsemajs med stykker af kyllingebryst. En dejlig suppe, der både kan serveres som forret og hovedret.

Majssuppe er en skøn suppe, som både kan bruges som og en let hovedret.

Her er suppen lavet med kyllingefileter, men du kan sagtens lave den vegetarisk og tilsætte grøntsager i stedet.

Vil du have mere spark på smagen, kan du sautere løg og hvidløg sammen med chiliflager. Får du rester, skal de straks på køl, så de kan nydes dagen efter.

Opskrift på majssuppe med kylling

Majssuppe med kylling og dåsemajs

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 35 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Majssuppe med kylling laves på dåsemajs med stykker af kyllingebryst. En dejlig suppe, der både kan serveres som forret og hovedret.
Antal: 4 personer
Ret: Suppe
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g smør
  • 1 dåse majs ca. 285 gram
  • 1 tsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 400 g kyllingebryst
  • 8 dl vand
  • 2 stk bouillonterninger høns
  • 2,5 dl fløde evt. en 18% madlavningsfløde
  • Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Rødløg og hvidløg hakkes fint, og sauteres af i en stor gryde i smør. Lad smørret bruse af inden løg og hvidløg kommes i. Sauteres et par minutter uden at tage farve.
  2. Afdryp dåsemajs og kom dem i gryden. Tilsæt også paprika og spidskommen. Lad det sautere i fem minutter.
  3. Kom halvdelen af vandet i (ca. fire deciliter), og blend din majssuppe med en stavblender direkte i gryden.
  4. Skær kyllingebrystfileterne i små tern og kom dem i gryden sammen med resten af vandet og to bouillonterninger.
  5. Lad det simre under låg i 25 minutter, så kyllingekødet er gennemkogt.
  6. Kom så fløden i, og varm din majssuppe godt igennem.
  7. Smag til med salt og friskkværnet peber, og også gerne med lidt friskpresset citronsaft. Der kan også tilsættes lidt chili, hvis du ønsker en endnu mere varm smag i suppen.

Næringsindhold

Kalorier418kcalKulhydrater2gProtein23gFedt35gMættet fedt21gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt9gTransfedt0.4gKolesterol162mgNatrium807mgKalium439mgKostfibre0.04gSukker2gVitamin A1271IUVitamin C2mgCalcium58mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Den færdige majssuppe kan i øvrigt køres igennem en blender til sidst, hvis du ønsker en mere jævn suppe.

Eller nyd suppen som den er, og servér gerne et stykke hjemmebagt hvidløgsflute til.

Se også mine opskrifter på:

Grillede whiskymajs

Mexicansk majssalsa

Klassisk majssalat

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af ramen.
    Ramen (nem og lækker opskrift på japansk ramensuppe)
  • Billede af kartoffel porre suppe.
    Cremet kartoffel porre suppe (med eller uden bacon)
  • billede med grøntsagsfond af rester
    Grøntsagsfond af rester - lækkert, billigt og nemt
  • billederesultat for grøn aspargessuppe
    Grøn aspargessuppe (suppe med asparges på 25 min.)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required