Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Snacks og søde sager › Løgringe med bacon - nem opskrift på sprøde snacks

Løgringe med bacon - nem opskrift på sprøde snacks

billede resultat for løgringe med bacon
Del gerne:
110
SHARES
FacebookMessenger110PinterestEmailSMS

Se her hvordan du laver sprøde løgringe med bacon, der er den perfekte snack for alle baconfans. Baconringene er nemme at lave i ovnen.

Hvis du også er en af dem, der slet ikke kan undvære bacon, så skal du prøve disse uimodståelige løgringe med bacon.

Jeg har blandt andet fået dem på en restaurant i San Francisco i Californien, og de er virkelig nemme at lave.

Her får du både grundopskriften på dem, men også et par bud på hvordan du kan peppe dem yderligere op.

Brug dem som snack eller en nem forret.

Opskriften er beregnet til fire personer, hvor der er to løgringe til hver som en lækker snack.

Ingredienser til løgringe med bacon

2 store løg
8 skiver bacon

Fremgangsmåde

  1. Pil løgene forsigtigt, og skær dem derefter i cirka en centimeter tykke skiver (ringe). Jeg har her anvendt flotte og økologiske zittauerløg, og de er gode til denne opskrift.
  2. Pres de inderste løgringe ud, så du blot har de to yderste tilbage.
  3. Vikl et stykke bacon rundt om løgringene, og læg dem derefter i et ildfast fad eller bradepande. Gerne med bagepapir, da det letter rengøringen. Fortsæt på samme måde indtil du har otte stk.
  4. Bag din løgringe med bacon i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og her skal de have cirka 25 minutter. Baconen skal være helt sprødt. Du kan vende dem undervejs, men det er ikke nødvendigt.
  5. Tag de færdigbagte løgringe ud, og servér dem straks med en god dip.

Løgringe med bacon i BBQ-sauce

Du kan også lave løgringe med bacon endnu mere the american way.

Lav en portion af denne barbecuesauce, og pensl løgringene med saucen. Spar ikke på den.

Vikl forsigtigt bacon om, og ovnsteg som anvist i grundopskriften.

Pensl eventuelt med BBQ-saucen halvvejs gennem stegetiden.

Løgringe med bacon og chili

Ønsker du en endnu mere krads udgave, så du skal prøve at lave løgringe med bacon og chili.

Kom et par spiseskefulde olivenolie i en lille skål, og rør den sammen med en teskefuld tørret chili. Gerne en stærk fætter.

Pensl løgringene med chiliolien, omvikl med bacon, og steg dem i ovnen i 25 minutter ved 200 grader varmluft.

Også her kan du pensle løgringene med chiliolien efter 10-15 minutter.

Opskrift i billeder

billede med bacon og løg til løgringe med bacon
Løgringe med bacon er simple at lave, og i grundudgaven kræver de blot løg og baconskiver. Meget nemt. Foto: Madensverden.dk.
billede med løgringe
Løgene pilles og skæres derefter i ringe. Løgringene må gerne være omkring en centimeter tykke, og du skal bruge de to yderste løgringe. Foto: Madensverden.dk.
billede med løgringe omviklet med bacon
Baconskiverne vikles forsigtigt om løgringene, hvorefter de lægges i et ildfast fad eller en lille bradepande. Læg gerne dine løgringe med bacon på bagepapir, for så sparer du dig selv for noget rengøring. Bagetiden i ovnen er cirka 25 minutter. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.