Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Laks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutter

Laks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutter

billederesultat for laks med pasta
5 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
211
SHARES
FacebookMessenger211PinterestEmailSMS
Opdateret: 24. april 2024 - Udgivet: 17. november 2020

Her får du en lækker opskrift på laks med pasta. En nem og hurtig ret til aftensmad med bla. spinat, champignon, ærter og lidt flødesovs.

Laks med pasta er en de retter, som du meget hurtigt bliver super glad for. Ja, måske er det endda en ny livret.

Laks er jo sundt, og meget nem at tilberede på denne måde. Dertil kommer, at retten er ret hurtig at lave, så det er hurtig aftensmad på travle dage.

Mens laksesiden bages i ovnen, kan du lave resten klar. Herunder den lækre flødesovs med champignon, spinat og ærter. Se også hvordan du laver ovnbagt laks.

Opskrift på laks med pasta

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Laks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutter

5 fra 17 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 679
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Ovnbagt laks
  • 1 side laks - uden ben
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
Spinat og flødesovs
  • 200 g champignon - rengjorte og skåret i tynde skiver
  • 150 g spinat - skyllet
  • 150 g ærter - gerne fra frost
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 1 terning bouillon - klar eller høns
  • 1 håndfuld basilikum
  • Lidt citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
Pasta
  • 500 g pasta - frisk, evt. en hjemmelavet pasta
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Den hele lakseside tjekkes for ben, og lægges derefter i et ildfast fad beklædt med bagepapir. Dryppes med citronsaft og krydres med salt og peber.
  2. Bag laksen i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft. Laks må ikke tilberedes for længe, da det ødelægger smagen af den fine fisk.
  3. Imens laksen er i ovnen, sauterer du champignon i skiver af på en meget varm pande tilsat lidt olie. Giv bare svampene en god kulør.
  4. Kom så de friske spinatblade på panden lidt efter lidt, hvor bladene får lov til at falde sammen.
  5. Tilsæt så ærter sammen med madlavningsfløde, en smuldret bouillonterning og basilikum. Du kan bruge frisk eller tørret basilikum til laks med pasta, og madlavningsfløden kan også erstattes med en alm. fløde (som så indeholder flere kalorier).
  6. Lad det creme lidt ind, skru ned for varmen og smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  7. Frisk pasta koges i saltet vand, og her er kogetiden typisk blot et par minutter.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 679kcalKulhydrater: 83gProtein: 51gFedt: 16gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 4gKolesterol: 183mgNatrium: 1494mgKalium: 1570mgKostfibre: 4gSukker: 8gVitamin A: 4076IUVitamin C: 41mgCalcium: 186mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Laks med pasta anrettes på lune tallerkner.

Først med frisk pasta nederst, derpå den skønne flødesovs med spinat, champignon og ærter - og øverst toppes med et stort stykke laks.

Det er virkelig god aftensmad, som både børn og voksne elsker.

Se også mine populære pastaopskrifter på:

Pasta med kødsovs - klassisk spaghetti bolognese

Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe

Pølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucola

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Margit Schwaner skriver

    september 23, 2024 at 11:21 pm

    En virkelig lækker ret😋👏

    Svar
  2. Jonna andersen skriver

    september 16, 2024 at 4:11 pm

    Jeg er ikke klar over om jeg skal betale for at få tilsendt dine opskrifter på mail

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      september 16, 2024 at 4:31 pm

      Hej Jonna
      Det skal du ikke - det er en gratis service 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Jolanda skriver

    januar 31, 2024 at 4:15 pm

    Dejlig ret. Laver den garanteret oftere fremover. Jeg brugte dog dild i stedet for basilikum og rigtig piskefløde. Mums...

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required