Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Lagkage med hindbær, makron og Daim

Lagkage med hindbær, makron og Daim

lagkage med hindbær og makron
4.8 fra 121 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
12.2k
SHARES
FacebookMessenger12.2kPinterestEmailSMS

Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem lagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.

Sådan laver du den lækre lagkage med hindbær, makron og Daim fra Newyorker By Heart.

En super skøn lagkage med knas, som kan anvendes til alt fra en stille kop eftermiddagskaffe eller som fødselsdagslagkage. Eller tag lagkagen med til kollegerne på jobbet.

Du kan anvende færdigkøbte lagkagebunde - eller prøv at lave disse hjemmebagte lagkagebunde.

Se også disse opskrifter:

  • Hindbærlagkage med hjemmelavet creme
  • Rutebilslagkage - opskrift på lagkage med rutebiler
  • Jordbærlagkage
  • Bananlagkage med banan og chokolade
  • Lagkage - klassisk opskrift med bær og konditorcreme

Opskrift på lagkage med hindbær

Lagkage med hindbær, makron og Daim

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.8 fra 121 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
På køl: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem lagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.
Antal: 8 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 stk. lagkagebunde
  • 5 dl piskefløde
  • 0,5 pose makroner
  • 1 pose hindbær (frosne)
  • flormelis
  • vaniljesukker
  • 1 stk. Daim
  • portvin

Fremgangsmåde

  1. Mos de optøede hindbær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag.
  2. Læg makroner ud på en tallerken og dryp med lidt portvin (portvinen kan udelades).
  3. Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i hindbærrene.
  4. Vend hindbærrene i flødeskummet og knus makroner og vend også dem i.
  5. Læg 1 lagkagebund på en stor tallerken/fad og dryp med portvin (igen, kan udelades).
  6. Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund, dryp med lidt portvin osv.
  7. Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
  8. Drys til sidst med hakket Daim.
  9. Den må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.

Næringsindhold

Kalorier452kcalKulhydrater47gProtein6gFedt28gMættet fedt15gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt8gKolesterol110mgNatrium278mgKalium207mgKostfibre3gSukker32gVitamin A994IUVitamin C10mgCalcium97mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Nyd den lækre lagkage med hindbær og makron til en kop kaffe. Kan selvfølgelig serveres som kage til en fødselsdag.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Grethe Bergholdt skriver

    juni 11, 2024 at 6:12 pm

    Opskrift ønskes

    Svar
  2. Åse johansen skriver

    maj 04, 2023 at 9:20 am

    Jeg kogte frosne hindbær op med vanille og sukker og husblas. Så blev fløden ikke tynd. Fantastisk kage, lavet til min veninde til tøsefrokost 75 år. Super

    Svar
    • Susanne skriver

      september 13, 2023 at 9:31 am

      Vil du fortælle hvor meget husblas du bruger? Tak

      Svar
    • Lillian Vivi Christiansen skriver

      september 11, 2025 at 8:16 am

      Hvor meget er 0,5 pose makroner i gram

      Svar
  3. Jane Jensen skriver

    august 25, 2021 at 11:26 am

    Hvorfor mon FROSNE hindbær? Jeg benyttede sæsonen til at lave en version med friske brombær … både i fløden som her, men også som pynt på toppen sammen med Daim.

    Svar
  4. Mia skriver

    april 18, 2021 at 8:54 am

    Ser virkelig lækker ud 🤤🥰
    Men anbefales det ikke at frosne hindbær koges op inden brug ?

    Svar
  5. Karin skriver

    april 18, 2021 at 8:52 am

    Frosne hindbær skal koges først

    Svar
  6. Pia skriver

    december 05, 2020 at 11:15 pm

    Byttede Makroner ud med knuste Rutebiler. Det blev faktisk også en god lagkage :-), frisk.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required