Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem lagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.
Sådan laver du den lækre lagkage med hindbær, makron og Daim fra Newyorker By Heart.
En super skøn lagkage med knas, som kan anvendes til alt fra en stille kop eftermiddagskaffe eller som fødselsdagslagkage. Eller tag lagkagen med til kollegerne på jobbet.
Du kan anvende færdigkøbte lagkagebunde - eller prøv at lave disse hjemmebagte lagkagebunde.
Se også disse opskrifter:
- Hindbærlagkage med hjemmelavet creme
 - Rutebilslagkage - opskrift på lagkage med rutebiler
 - Jordbærlagkage
 - Bananlagkage med banan og chokolade
 - Lagkage - klassisk opskrift med bær og konditorcreme
 
Opskrift på lagkage med hindbær
Lagkage med hindbær, makron og Daim
Ingredienser
- 3 stk. lagkagebunde
 - 5 dl piskefløde
 - 0,5 pose makroner
 - 1 pose hindbær (frosne)
 - flormelis
 - vaniljesukker
 - 1 stk. Daim
 - portvin
 
Fremgangsmåde
- Mos de optøede hindbær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag.
 - Læg makroner ud på en tallerken og dryp med lidt portvin (portvinen kan udelades).
 - Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i hindbærrene.
 - Vend hindbærrene i flødeskummet og knus makroner og vend også dem i.
 - Læg 1 lagkagebund på en stor tallerken/fad og dryp med portvin (igen, kan udelades).
 - Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund, dryp med lidt portvin osv.
 - Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
 - Drys til sidst med hakket Daim.
 - Den må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.
 
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Nyd den lækre lagkage med hindbær og makron til en kop kaffe. Kan selvfølgelig serveres som kage til en fødselsdag.
- Ingen reklamer og annoncer
 - Gratis app uden annoncer
 - Mulighed for populært nyhedsbrev
 - 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
 - Adgang til den populære favoritliste
 - Adgang til at printe opskrifter
 - Bemærk: Ingen bindingsperiode
 
        




Grethe Bergholdt skriver
Opskrift ønskes
Åse johansen skriver
Jeg kogte frosne hindbær op med vanille og sukker og husblas. Så blev fløden ikke tynd. Fantastisk kage, lavet til min veninde til tøsefrokost 75 år. Super
Susanne skriver
Vil du fortælle hvor meget husblas du bruger? Tak
Lillian Vivi Christiansen skriver
Hvor meget er 0,5 pose makroner i gram
Jane Jensen skriver
Hvorfor mon FROSNE hindbær? Jeg benyttede sæsonen til at lave en version med friske brombær … både i fløden som her, men også som pynt på toppen sammen med Daim.
Mia skriver
Ser virkelig lækker ud 🤤🥰
Men anbefales det ikke at frosne hindbær koges op inden brug ?
Karin skriver
Frosne hindbær skal koges først
Pia skriver
Byttede Makroner ud med knuste Rutebiler. Det blev faktisk også en god lagkage :-), frisk.