• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingesticks med glaze a la Sticks 'n' Sushi

Kyllingesticks med glaze a la Sticks 'n' Sushi

Kyllingesticks med glaze a la Sticks 'n' Sushi er lækker mad, som du laver med hakket kylling. Derefter dryppes de med den lækre teriyaki glaze. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.
4.4 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
20
SHARES
FacebookMessenger20PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 28. april 2021 - Udgivet: 2. maj 2021

Her får du en skøn opskrift på kyllingesticks med glaze, som minder om de dem, du kan få hos blandt andet Sticks 'n' Sushi.

Det er kødboller, der laves med hakket kylling, som derefter trækkes på spyd, dampes og steges på panden.

Til sidst dryppes kyllingekødbollerne med en velsmagende glaze, og så er det ellers bare med at nyde dem.

Se også disse opskrifter:

  • Kyllingekødboller
  • Kyllingelår i ovn
  • Teriyaki svinemørbrad
  • Teriyaki kylling med ris og broccoli

Opskrift

Kyllingesticks med glaze a la Sticks 'n' Sushi er lækker mad, som du laver med hakket kylling. Derefter dryppes de med den lækre teriyaki glaze. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Kyllingesticks med glaze a la Sticks 'n' Sushi

4.38 fra 8 stemmer
Få en god opskrift på kyllingesticks med glaze a la Sticks 'n' Sushi. Det er lækre kyllingekødboller med teriyaki sauce, og de smager himmelsk godt.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Fars på køl 1 time t
Samlet tid 1 time t 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 150
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g hakket kylling
  • 1 lille løg - meget finthakket
  • 1 fed hvidløg - presset
  • 1 tsk. ingefær - fintrevet
  • 3 spsk soja
  • 2 spsk riseddike
  • 1½ tsk. sesamfrø
  • 1 æg
  • friskkværnet peber
Glaze
  • ½ dl teriyaki - sauce
  • ½ dl soja
  • ½ dl honning - flydende
Desuden
  • Lidt forårsløg - finthakket, kun den grønne top
  • 1½ spsk sesamfrø - ristet på en tør pande
  • olie

Fremgangsmåde
 

  1. Kom alle ingredienserne til kødbollerne i en skål og rør det rigtig godt sammen, brug evt. en foodprocessor eller en el-pisker når du laver fars til dine kyllingesticks.
  2. Dæk skålen til og stil i køleskabet i ca. 1 times tid.
  3. Imens kommes soja, teriyaki og honning i en gryde og bringes i kog. Lad det simre i ca. 5 minutter, til det bliver tykkere og lidt sirups-agtig. Tag af varmen.
  4. Rist sesamfrø til de bliver gyldne.
  5. Hvis du har en stor gryde, så gør den klar. Sæt en tallerken eller et lavt fad ned i og kom lidt vand i. Vandet må ikke være så højt, så det kan nå op til den tallerken der skal stilles ovenpå, med kødbollerne. Bring vandet i kog og skru ned, til det er lige omkring kogepunktet.
  6. Smør en tallerken med ganske lidt olie og form farsen til små kødboller, på størrelse med en valnød.
  7. Læg dem på den letsmurte tallerken. Sæt tallerknen ned ovenpå det fad - eller tallerken - du har lagt ned i bunden af gryden og sørg igen for at vandet ikke står højt nok til at kunne komme op i tallerknen.
  8. Læg låg på eller dæk med stanniol og damp nu kødbollerne, til de bliver grå (jeg ved det, det lyder ikke særlig lækkert) og bliver faste. Det tager ca. 5 minutter.
  9. Pas på med at vandet ikke koger for meget, det skal holdes lige omkring kogepunktet.
  10. Når kødbollerne er blevet faste, så tag tallerknen op og sæt kødbollerne på spyd, 2 på hvert spyd. Så er der kyllingesticks a la Sticks 'n' Sushi.
  11. Varm en pande op og kom lidt olie på, brun kødbollerne på alle sider, i alt et 2-3 minutter.
  12. Tag af, dryp med glazen og drys med sesam og forårsløg.

Næringsindhold

Kalorier: 150kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Kyllingesticks med glaze kan bruges som en del af et tapas bord, til en buffet, som forret eller som tilbehør til en salat.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required