Her er den bedste opskrift på hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon. Nyd den lækre salat med kylling som frokost eller let aftensmad.
Hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon er en af mine favoritter til en god frokost, men den kan også sagtens gå som en let aftensmad på travle hverdage.
Her bruges en rest kogt kylling, der vendes med en lækker karrydressing, og anrettes på brød med salat, og toppes med bacon. Det bliver ikke bedre.
Har du ikke en rest kylling til din salat, kan du evt. stege eller koge et par stykker kyllingebryst. Det er nemt og hurtigt.
Opskrift på kyllingesalat
Hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon
Ingredienser
- 300 gram kylling - kogt kylling, gerne en rest
- 50 gram bladselleri - i små tern
- 1 forårsløg - i tynde skiver
- 1 æble - i små tern
Dressing
- 5 spiseskefulde mayonnaise
- 1 teskefuld karry - eller lidt mere
- 1 teske paprika
- 1 teskefuld sennep
- 1 spiseskefuld citronsaft - friskpresset
- salt og friskkværnet peber
Desuden
- 1 romainesalat - eller anden salat
- 8 skiver bacon - steges sprøde på pande eller i ovn
- 1 dusk persille
Sådan gør du
- Til hjemmelavet kyllingesalat kan du med fordel bruge en rest kogt kylling, som skæres ud i mindre stykker. Kommes i en skål.
- Klargør bladselleri, forårsløg og æble, og kom det ved kyllingestykkerne.
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Også gerne med mere karry.
- Vend dressingen sammen med kylling, bladselleri, forårsløg og æble. Der kan sagtens tilsættes mere mayonnaise, men jeg synes ikke det er nødvendigt.
- Rist skiver af rugbrød, og læg evt. lidt salat på.
- Top med kyllingesalat, og pynt med bacon og persille.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon serveres straks, og det er altså et lækkert måltid.
Du kan i øvrigt sagtens lave din salat med kylling lidt tid i forvejen, og blot opbevare den på køl indtil brug.
Se også mine opskrifter på:
Del dine ideer og tanker med os andre her: