Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon

Hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon

billede med kyllingesalat
4.6 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
190
SHARES
FacebookMessenger190PinterestEmailSMS

Her er den bedste opskrift på hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon. Nyd den lækre salat med kylling som frokost eller let aftensmad.

Hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon er en af mine favoritter til en god frokost, men den kan også sagtens gå som en let aftensmad på travle hverdage.

Her bruges en rest kogt kylling, der vendes med en lækker karrydressing, og anrettes på brød med salat, og toppes med bacon. Det bliver ikke bedre.

Har du ikke en rest kylling til din salat, kan du evt. stege eller koge et par stykker kyllingebryst. Det er nemt og hurtigt.

Opskrift på kyllingesalat

Hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 15 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Her er den bedste opskrift på hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon. Nyd den lækre salat med kylling som frokost eller let aftensmad.
Antal: 4 personer
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g kylling (kogt kylling, gerne en rest)
  • 50 g bladselleri (i små tern)
  • 1 forårsløg (i tynde skiver)
  • 1 æble (i små tern)
Dressing
  • 5 spsk mayonnaise
  • 1 tsk karry (eller lidt mere)
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk sennep
  • 1 spsk citronsaft (friskpresset)
  • salt og friskkværnet peber
Desuden
  • 1 romainesalat (eller anden salat)
  • 8 skiver bacon (steges sprøde på pande eller i ovn)
  • 1 dusk persille

Fremgangsmåde

  1. Til hjemmelavet kyllingesalat kan du med fordel bruge en rest kogt kylling, som skæres ud i mindre stykker. Kommes i en skål.
  2. Klargør bladselleri, forårsløg og æble, og kom det ved kyllingestykkerne.
  3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Også gerne med mere karry.
  4. Vend dressingen sammen med kylling, bladselleri, forårsløg og æble. Der kan sagtens tilsættes mere mayonnaise, men jeg synes ikke det er nødvendigt.
  5. Rist skiver af rugbrød, og læg evt. lidt salat på.
  6. Top med kyllingesalat, og pynt med bacon og persille.

Næringsindhold

Kalorier249kcalKulhydrater9gProtein11gFedt19gMættet fedt6gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt8gTransfedt0.1gKolesterol48mgNatrium842mgKalium275mgKostfibre1gSukker5gVitamin A620IUVitamin C14mgCalcium21mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Hjemmelavet kyllingesalat med karry og bacon serveres straks, og det er altså et lækkert måltid.

Du kan i øvrigt sagtens lave din salat med kylling lidt tid i forvejen, og blot opbevare den på køl indtil brug.

Se også mine opskrifter på:

Hjemmelavet hønsesalat
Her er min bedste opskrift på hjemmelavet hønsesalat, og den er nem at lave helt fra bunden med stegt kyllingebryst og hvide asparges.
Se opskriften her
billede med hjemmelavet hønsesalat
Kylling i ovn med stegetid og temperatur
Stegt kylling i ovn: Hvordan steger man en hel kylling, så den bliver helt perfekt? Her får du den bedste opskrift på ovnstegt kylling med stegetid.
Se opskriften her
Billede resultat for stegt kylling i ovn
Grydestegt kylling fra mormor
Grydestegt kylling som mormor lavede den. Helt klassisk og stegt i en gryde i en time, hvorefter du fremtryller en vidunderlig sovs af skyen.
Se opskriften her
Billede af grydestegt kylling.
Kyllingebryst med kartofler og spidskål
Her får du en nem opskrift på kyllingebryst med kartofler, dampet spidskål og en lækker sovs. Super nem opskrift på velsmagende aftensmad.
Se opskriften her
Kyllingebryst med kartofler, spidskål og sovs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required