• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager

Kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager

kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
107
SHARES
FacebookMessenger107PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  6. december 2023 - Udgivet:  15. august 2023

Her får du min opskrift på kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager. En lækker ret med mad i fad, der laves uden hverken smør eller fløde.

Kyllingebryst i fad med skinke er en virkelig nem og lækker ret til aftensmad, og en fantastisk god omgang hverdagsmad.

Hele retten laves nemt i et fad i ovnen, og kyllingebrysterne lægges på en bund af sunde grøntsager.

Retten er rimelig sund, da den hverken indeholder smør eller fløde, og derfor er der også tale om kolesterolfattig mad.

Mængden af grøntsager kan sagtens varieres efter smag og behag - og efter hvad du har liggende i dit køleskab. Serranoskinke kan også udskiftes med en parmaskinke, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingebryst i fad

kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager

5 fra 5 stemmer
Her får du min opskrift på kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager. En lækker ret med mad i fad, der laves uden hverken smør eller fløde.
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 381
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 lille broccoli - i små buketter
  • 400 g gulerødder - i tynde skiver
  • 1 lille squash - i grove tern
  • 1 rødløg - hakket groft
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 spsk honning
  • 5 dl vand
  • 1 terning hønsebouillon
  • 1 tsk paprika - med top
  • 1 tsk karry - med top
  • 1 spsk majsstivelse - udrørt i en smule koldt vand
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 stykker kyllingebryst
  • 4 tsk sennep
  • 4 skiver Serranoskinke

Fremgangsmåde
 

  1. Til kyllingebryst i fad starter du med, at gøre grøntsagerne klar som beskrevet. Fordel dem i et ovnfast fad, og vend dem med lidt olie og honning. Krydr med lidt salt og peber.
  2. Kog vand op sammen med en bouillonterning, og pisk/rør paprika og karry i. Jævn bouillonen med lidt majsstivelse, der er udrørt i lidt koldt vand. Hæld det ved grøntsagerne.
  3. Smør kyllingebrystfileterne med en teskefuld sennep hver. Sennep smøres blot på oversiden af fileterne, hvorefter der krydres med salt og peber.
  4. Vikl et stykke serrano skinke om hvert stykke kyllingebryst, og sørg for at samlingen af skinken er på undersiden. Lægges over grøntsagerne i fadet.
  5. Nu har du en lækker ret med kyllingebryst og grøntsager i fad, der blot skal have 20 minutter ved 200 grader varmluft i ovnen.

Næringsindhold

Kalorier: 381kcalKulhydrater: 29gProtein: 40gFedt: 13gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.02gKolesterol: 96mgNatrium: 1199mgKalium: 1371mgKostfibre: 8gSukker: 13gVitamin A: 17742IUVitamin C: 147mgCalcium: 128mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager serveres straks. Gerne sammen med et godt stykke madbrød.

Yderligere tilbehør er ikke nødvendigt, men man kan jo altid servere en lækker spidskålssalat til.

Se også mine opskrifter på:

Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

4.8 fra 203 stemmer
Min opskrift på kylling i fad, der laves med ovnbagte kartofler og en cremet champignon flødesovs. En nem ret på under en time.
Gå til opskrift
billede med fad med kylling

Stegt kyllingebryst med flødesovs, ris og ærter

4.7 fra 7 stemmer
Her får du min opskrift på stegt kyllingebryst med flødesovs, ris og ærter. En nem og hurtig aftensmad på 30 min. med lækkert tilbehør.
Gå til opskrift
stegt kyllingebryst med flødesovs, ris og ærter

Kylling i ovn

4.7 fra 264 stemmer
Stegt kylling i ovn: Hvordan steger man en hel kylling, så den bliver helt perfekt? Her får du den bedste opskrift på ovnstegt kylling med stegetid.
Gå til opskrift
Billede resultat for stegt kylling i ovn

Stegte nudler med æg og kylling

5 fra 7 stemmer
Her får du en hurtig opskrift på stegte nudler med æg og kylling. En lækker nudelret til pande eller wok, og den vil hele familien elske.
Gå til opskrift
stegte nudler med æg og kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pia

    september 05, 2024 at 2:00 pm

    Hvilken slags sennep bruger du til opskriften? Mvh. Pia

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 05, 2024 at 3:37 pm

      Hej Pia
      Det er en Maille med honning, men alle slags kan bruges. Det afhænger af smag og behag 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Annette Dall Hansen

    december 06, 2023 at 10:51 am

    Ville denne opskrift kunne tilberedes i Airfryer??
    Er rigtig glad for at bruge dine opskrifter!
    Hilsener Annette

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 06, 2023 at 10:56 am

      Hej Annette
      Mange tak for de pæne ord, og det kan du sagtens. Jeg vil nok gøre det ved 180 grader, og i så skal retten nok have ca. 16-17 minutter. Men prøv dig lige frem 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required