Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingebryst i fad

Kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager

kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
126
DELINGER
Facebook126PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på kyllingebryst i fad
  • Tips
  • Kommentarer

Kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 40 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Her får du min opskrift på kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager. En lækker ret med mad i fad, der laves uden hverken smør eller fløde.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 lille broccoli (i små buketter)
  • 400 g gulerødder (i tynde skiver)
  • 1 lille squash (i grove tern)
  • 1 rødløg (hakket groft)
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 spsk honning
  • 5 dl vand
  • 1 terning hønsebouillon
  • 1 tsk paprika (med top)
  • 1 tsk karry (med top)
  • 1 spsk majsstivelse (udrørt i en smule koldt vand)
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 stykker kyllingebryst
  • 4 tsk sennep
  • 4 skiver Serranoskinke

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til kyllingebryst i fad starter du med, at gøre grøntsagerne klar som beskrevet. Fordel dem i et ovnfast fad, og vend dem med lidt olie og honning. Krydr med lidt salt og peber.
  2. Kog vand op sammen med en bouillonterning, og pisk/rør paprika og karry i. Jævn bouillonen med lidt majsstivelse, der er udrørt i lidt koldt vand. Hæld det ved grøntsagerne.
  3. Smør kyllingebrystfileterne med en teskefuld sennep hver. Sennep smøres blot på oversiden af fileterne, hvorefter der krydres med salt og peber.
  4. Vikl et stykke serrano skinke om hvert stykke kyllingebryst, og sørg for at samlingen af skinken er på undersiden. Lægges over grøntsagerne i fadet.
  5. Nu har du en lækker ret med kyllingebryst og grøntsager i fad, der blot skal have 20 minutter ved 200 grader varmluft i ovnen.

Næringsindhold

Kalorier381kcalKulhydrater29gProtein40gFedt13gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt6gTransfedt0.02gKolesterol96mgNatrium1199mgKalium1371mgKostfibre8gSukker13gVitamin A17742IUVitamin C147mgCalcium128mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på kyllingebryst i fad

Kyllingebryst i fad med skinke er en virkelig nem og lækker ret til aftensmad, og en fantastisk god omgang hverdagsmad.

Hele retten laves nemt i et fad i ovnen, og kyllingebrysterne lægges på en bund af sunde grøntsager.

Retten er rimelig sund, da den hverken indeholder smør eller fløde, og derfor er der også tale om kolesterolfattig mad.

Mængden af grøntsager kan sagtens varieres efter smag og behag - og efter hvad du har liggende i dit køleskab. Serranoskinke kan også udskiftes med en parmaskinke, og opskriften er beregnet til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Kylling i fad (med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs)
  • Stegt kyllingebryst med flødesovs, ris og ærter
  • Kylling i ovn (hel ovnstegt kylling med stegetid)
  • Stegte nudler med æg og kylling

Tips

Kyllingebryst i fad med skinke og grøntsager serveres straks. Gerne sammen med et godt stykke madbrød.

Yderligere tilbehør er ikke nødvendigt, men man kan jo altid servere en lækker spidskålssalat til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pia skriver

    september 05, 2024 at 2:00 pm

    Hvilken slags sennep bruger du til opskriften? Mvh. Pia

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      september 05, 2024 at 3:37 pm

      Hej Pia
      Det er en Maille med honning, men alle slags kan bruges. Det afhænger af smag og behag 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Annette Dall Hansen skriver

    december 06, 2023 at 10:51 am

    Ville denne opskrift kunne tilberedes i Airfryer??
    Er rigtig glad for at bruge dine opskrifter!
    Hilsener Annette

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      december 06, 2023 at 10:56 am

      Hej Annette
      Mange tak for de pæne ord, og det kan du sagtens. Jeg vil nok gøre det ved 180 grader, og i så skal retten nok have ca. 16-17 minutter. Men prøv dig lige frem 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required