• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Kyllingeboller med karrysauce og nudler

Kyllingeboller med karrysauce og nudler

kyllingeboller i karrysauce med nudler
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
41
SHARES
FacebookMessenger41PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 19. september 2023 - Udgivet: 16. september 2021

Her får du min opskrift på kyllingeboller med karrysauce og nudler. En dejlig og nem hverdagsret med masser af smag til hele familien.

Kyllingeboller med karrysauce og nudler er en skøn dansk ret til aftensmad, der har tydelig præg og smag fra det asiatiske køkken.

Jeg laver retten med kogte kyllingeboller, og de er nemme at lave.

Derefter laves karrysaucen nemt på en pande, men du kan selvfølgelig også anvende en gryde.

Det hele serveres med nudler, men er du mere vild med ris, ja så er retten også fremragende med kogte ris.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se flere opskrifter:

  • Kyllingeboller i tomatsovs
  • Boller i karry
  • Kylling og blomkål i lækker karrysauce
  • Crispy chicken
  • Indisk gryderet

Opskrift på kyllingeboller med karrysauce

kyllingeboller i karrysauce med nudler
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingeboller med karrysauce og nudler

5 fra 3 stemmer
Her får du min opskrift på kyllingeboller med karrysauce og nudler. En dejlig og nem hverdagsret med masser af smag til hele familien.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Kyllingeboller
  • 400 g hakket kylling
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dl mælk - måske lidt mere
  • friskkværnet peber
Karrysauce
  • Lidt olie - til stegning
  • 1 stort løg - hakkes fint
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt - i små tern
  • 1 knold ingefær - skrællet og finthakket
  • 3 tsk karry - eller lidt mere. alt efter smag
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning - høns
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 tsk majsstivelse - udrørt i en smule koldt vand
  • 1 lime - friskpresset limesaft
  • salt og friskkværnet peber
Nudler
  • 400 g nudler - koges som anvist opå pakken

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingeboller: Hakket kyllingekød kommes i en skål og røres grundigt med salt. Rør derefter de øvrige ingredienser i, og rør kyllingefarsen jævn. Tilsæt om nødvendigt lidt mere mælk.
  2. Fyld en stor gryde halvt op med vand og kog op. Tilsæt lidt salt.
  3. Med en teske formes nu kyllingeboller, der kommes ned i vandet. Lav dem ikke for store. de vokser lidt under kogningen. Kyllingebollerne koges ca. 7-8 minutter fra sidste kødbolle er kommet i vandet. Tages op med en hulske og stilles til side.
  4. Karrysauce: Varm en pande op og kom en god sjat olie på. Svits nu hurtigt løg, hvidløg, ingefær og peberfrugt. Drys derefter karry på og lad det lige brænde af på panden.
  5. Så kommes vand ved sammen med en smuldret bouillonterning, og det koges op. Tilsæt så kokosmælk (husk at ryste dåsen), og lad det koge op igen.
  6. Jævn karrysovsen med lidt majsstivelse, der er udrørt i en smule koldt vand, og smag til med lidt friskpresset linesaft, salt og friskkværnet peber. Lad det simre 3-4 minutter.
  7. Kog nudler som anvist på pakke, og typisk skal nudler koges i 4-5 minutter.
  8. Kom så de kogte kyllingeboller ned i karrysaucen, og lad dem varme igennem, hvorefter du er klar til at servere kyllingeboller med karrysauce og nudler.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Kyllingeboller med karrysauce og nudler serveres straks.

Jeg plejer at servere retten sammen med lynstegt pak choy, men en almindelig spidskålssalat passer også fortrinlig til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater
  • Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
    Kyllingelår i fad med tomater og kartofler
  • Billede resultat for kalkun nuggets.
    Sprøde kalkun nuggets i panko rasp
  • Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.
    Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Forsiden lige nu

Billede af nem aftensmad.
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
billederesultat for hakket kylling med broccolimos
Hakket kylling med broccolimos (god børneret)→ Se opskriften
Billede af squashfritter.
Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash→ Se opskriften
spinatsalat med edamamebønner
Spinatsalat med edamamebønner→ Se opskriften
brombærmuffins
Lækre brombærmuffins uden smør og med mindre sukker→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
billederesultat for vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.→ Se opskriften
billede til peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt med kylling og blomkål→ Se opskriften
Billede med figner.
Figner - opskrifter med figen, sæson, og holdbarhed→ Se opskriften
billede med kefirboller
Kefirboller - koldhævede→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required