• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingebøffer - nem opskrift på bøffer af hakket kylling!

Kyllingebøffer - nem opskrift på bøffer af hakket kylling!

kyllingebøffer
Lækre kyllingebøffer, der laves af hakket kylling og blandt andet forårsløg. Det giver bøfferne en super dejlig smag. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  24. marts 2024 - Udgivet:  9. maj 2022

Del gerne:
630
SHARES
FacebookMessenger630PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på nemme kyllingebøffer, der laves af hakket kylling. Lækker opskrift på bøffer af kylling, som blandt andet laves med forårsløg.
  2. Opskrift på kyllingebøffer
  3. Kyllingebøffer
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på nemme kyllingebøffer, der laves af hakket kylling. Lækker opskrift på bøffer af kylling, som blandt andet laves med forårsløg.

Kyllingebøffer er mere sunde bøffer, der laves af hakket kylling.

Bøfferne er meget lettere i konsistensen end de traditionelle hakkebøffer af oksekød, men du får altså masser af smag i kødet alligevel.

Her har jeg lavet kyllingebøffer med blandt andet forårsløg, som passer fortrinlig til det hakkede kyllingekød, men forårsløg kan erstattes med et almindeligt løg.

Kyllingebøffer kan serveres sammen med råstegte kartofler og en lækker spidskålssalat med æbler.

Men de er også fremragende i en burger eller i pitabrød.

Ønsker du en mere spicy udgave, kan du med fordel tilsætte lidt chilipulver eller finthakket frisk chili. Der kan også tilsættes en smule sambal oelek.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingebøffer

kyllingebøffer

Kyllingebøffer

Her får du min opskrift på nemme kyllingebøffer, der laves af hakket kylling. Lækker opskrift på bøffer af kylling, som blandt andet laves med forårsløg.
Bedømmelse
4.8 fra 10 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 500 g hakket kylling
  • 8 g salt
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 æg
  • 1 håndfuld persille
  • friskkværnet peber
  • olivenolie - og smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Kom det hakkede kyllingekød op i en skål og ælt det sammen med salt.
  • Forårsløg klargøres og hakkes fint, hvorefter det kommes op til kødet.
  • Tilsæt også æg, finthakket persille og friskkværnet peber. Spar ikke på peberet, da det giver en god smag i de færdige kyllingebøffer.
  • Ælt nu dejen godt sammen. Og del den i otte lige store portioner.
  • Varm en pande op ved høj varme, og kom en god sjat olivenolie ved sammen med en stor klat smør.
  • Form nu hver klump fars til en kyllingebøf, og læg på panden. Der bliver som sagt otte bøffer af kylling i denne opskrift.
  • Lad kyllingebøfferne stege cirka fem minutter på hver side, men vent nogle minutter med at vende dem første gang, så der dannes en god stegeskorpe.
  • Når bøfferne vendes, kan du med fordel skrue lidt ned for varmen.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
263
% Daglig værdi*
Fedt
 
18
g
28
%
Mættet fedt
 
4
g
25
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Kolesterol
 
148
mg
49
%
Natrium
 
869
mg
38
%
Kalium
 
725
mg
21
%
Kulhydrater
 
2
g
1
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.5
g
1
%
Protein
 
24
g
48
%
Vitamin A
 
331
IU
7
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
29
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdigstegte kyllingebøffer serveres straks.

Note: Normalt hakker man bøffer med bagsiden af kniven, men det behøver du ikke med disse bøffer af kyllingekød.

Dem former du blot i hånden, hvor de trykket lidt flade inden de lægges på den varme pande.

Farsen kan være lidt klistret, men det hjælper hvis du fugter hænderne med lidt vand. Så hænger kødet ikke så let ved.

Se også minHakket kylling.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Christian Jensen

    marts 09, 2021 at 8:55 pm

    Rigtige lækre luftige kyllingeburger, kan varmt anbefales 👍

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required