Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingebøffer - nem opskrift på bøffer af hakket kylling!

Kyllingebøffer - nem opskrift på bøffer af hakket kylling!

kyllingebøffer
4.8 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
673
SHARES
FacebookMessenger673PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på nemme kyllingebøffer, der laves af hakket kylling. Lækker opskrift på bøffer af kylling, som blandt andet laves med forårsløg.

Kyllingebøffer er mere sunde bøffer, der laves af hakket kylling.

Bøfferne er meget lettere i konsistensen end de traditionelle hakkebøffer af oksekød, men du får altså masser af smag i kødet alligevel.

Her har jeg lavet kyllingebøffer med blandt andet forårsløg, som passer fortrinlig til det hakkede kyllingekød, men forårsløg kan erstattes med et almindeligt løg.

Kyllingebøffer kan serveres sammen med råstegte kartofler og en lækker spidskålssalat med æbler.

Men de er også fremragende i en burger eller i pitabrød.

Ønsker du en mere spicy udgave, kan du med fordel tilsætte lidt chilipulver eller finthakket frisk chili. Der kan også tilsættes en smule sambal oelek.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingebøffer

Kyllingebøffer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 10 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på nemme kyllingebøffer, der laves af hakket kylling. Lækker opskrift på bøffer af kylling, som blandt andet laves med forårsløg.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g hakket kylling
  • 8 g salt
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 æg
  • 1 håndfuld persille
  • friskkværnet peber
  • olivenolie (og smør til stegning)

Fremgangsmåde

  1. Kom det hakkede kyllingekød op i en skål og ælt det sammen med salt.
  2. Forårsløg klargøres og hakkes fint, hvorefter det kommes op til kødet.
  3. Tilsæt også æg, finthakket persille og friskkværnet peber. Spar ikke på peberet, da det giver en god smag i de færdige kyllingebøffer.
  4. Ælt nu dejen godt sammen. Og del den i otte lige store portioner.
  5. Varm en pande op ved høj varme, og kom en god sjat olivenolie ved sammen med en stor klat smør.
  6. Form nu hver klump fars til en kyllingebøf, og læg på panden. Der bliver som sagt otte bøffer af kylling i denne opskrift.
  7. Lad kyllingebøfferne stege cirka fem minutter på hver side, men vent nogle minutter med at vende dem første gang, så der dannes en god stegeskorpe.
  8. Når bøfferne vendes, kan du med fordel skrue lidt ned for varmen.

Næringsindhold

Kalorier263kcalKulhydrater2gProtein24gFedt18gMættet fedt4gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt10gTransfedt0.1gKolesterol148mgNatrium869mgKalium725mgKostfibre1gSukker0.5gVitamin A331IUVitamin C5mgCalcium29mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De færdigstegte kyllingebøffer serveres straks.

Note: Normalt hakker man bøffer med bagsiden af kniven, men det behøver du ikke med disse bøffer af kyllingekød.

Dem former du blot i hånden, hvor de trykket lidt flade inden de lægges på den varme pande.

Farsen kan være lidt klistret, men det hjælper hvis du fugter hænderne med lidt vand. Så hænger kødet ikke så let ved.

Se også minHakket kylling.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Christian Jensen skriver

    marts 09, 2021 at 8:55 pm

    Rigtige lækre luftige kyllingeburger, kan varmt anbefales 👍

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required