Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling og ris med fajita krydderiblanding

Kylling og ris med fajita krydderiblanding

kylling og ris med fajita krydderiblanding
4.5 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
542
SHARES
FacebookMessenger542PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på kylling og ris med fajita krydderiblanding. En meget nem panderet med mexicansk præg, og som er hurtig at lave.

Kylling og ris med fajita krydderiblanding er en virkelig lækker og nem ret til aftensmad, og risretten har masser af smag.

Det er kylling fajita, som du kan lave på ca. 30 minutter.

Inspirationen kom fra en tanke under et indkøb, hvor jeg et brev med fajita krydderiblanding fra Santa Maria, og tænkte om ikke man kunne anvende dem i en nem opskrift med ris og kylling til aftensmad.

Og jo - det kan man sagtens. Det smager endda himmelsk godt. Her er retten med kylling inderfilet, men du kan også bruge alm. kyllingebryst filet i små tern.

Der findes også andre mærker på markedet med fajita krydderiblandingen end Santa Maria, og de er lige så gode at anvende.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se mere indhold:

  • Kålpande - nem panderet med spidskål og oksekød
  • Nem kyllingeret med ris i ovn (opskrift på mad i fad)
  • Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo

Opskrift på ret med kylling og ris

Kylling og ris med fajita krydderiblanding

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 15 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på kylling og ris med fajita krydderiblanding. En meget nem panderet med mexicansk præg, og som er hurtig at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 poser ris (kogs som anvist på pakken, typisk ca. 10 min.)
  • 600 g kylling (inderfilet, skåret i mindre stykker)
  • Lidt olivenolie (til stegning)
  • 1 stort løg (hakkes fint)
  • 3 fed hvidløg (hakkes fint)
  • 1 rød peberfrugt (i små tern)
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning (høns)
  • 1 brev fajita krydderiblanding (eks. fra Santa Maria)
  • 2,5 dl fløde (eller madlavningsfløde)
  • 1 dåse majs
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt persille (finthakket, til pynt)

Fremgangsmåde

  1. Ris koges som anvist på pakken, typisk 10 minutter. Hæld vandet fra. Jeg plejer at anvende to kogeposer ris, da det er nemt. De kan dog udskiftes med ca. 250 gram løse ris.
  2. Varm en stor pande op og kom en sjat olie på. Steg nu kyllingekødet i ca. 2 minutter ved god varme, hvor kødet vendes nogle gange undervejs.
  3. Kom løg ved sammen med hvidløg og peberfrugt, og lad det stege et par minutter under omrøring.
  4. Derefter tilsættes vand sammen med bouillonterning og fajita krydderiblanding. Lad det lige koge op. Så kommes fløden ved, og der skrues ned for varmen,. så din ret med kylling og ris simrer fem minutter.
  5. Tilsæt majs sammen med de kogte ris, og vend det det rundt. Hold lidt af risene tilbage. Varm igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber. Om nødvendigt kan der tilsættes lidt mere vand.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Kylling og ris med fajita krydderiblanding serveres straks for eksempel sammen med tomatsalsaen Pico de gallo.

Top gerne lige panden med de sidste ris, og drys derefter hakket persille over, som du kan på billedet længere oppe.

Den mexicansk inspirerede risret kan serveres som den er - eller nydes med en lille avocadosalat til.

Her finder du mange flere retter med mexicansk mad.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required