Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med ærter - sammenkogt ret på 20 minutter

Kylling med ærter - sammenkogt ret på 20 minutter

billederesultat for kylling med ærter
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
155
SHARES
FacebookMessenger155PinterestEmailSMS

Opskriften på kylling med ærter er beregnet til fire personer som en hovedret.

Serveres med kogte ris og eventuelt lidt salat.

I forhold til ingredienserne, så kan du sagtens justere på de enkelte, og derfor eksempelvis tilføje lidt flere ærter og mindre persillerod, eller hvad du nu synes.

Indhold
  • Kylling med ærter - sammenkogt ret på 20 minutter
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Servering
  • FAQ
  • Kommentarer

Kylling med ærter - sammenkogt ret på 20 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Leder du efter hurtig aftensmad, så prøv denne opskrift på kylling med ærter. En nem og lækker sammenkogt ret, som kan laves på 20 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 1 bundt forårsløg
  • 2-3 persillerødder
  • 1 æble
  • 200 g ærter frosne
  • 1 spsk karry
  • 1 tsk sukker
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning gerne hønse
  • 1 citron saft fra en halv citron
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kyllingekødet skæres ud i mindre tern, der brunes i lidt smør i en stegegryde eller en stor pande.
  2. Forårsløg snittes i en centimeter tykke skiver, mens både persillerødder og æble skæres i små tern. Du skal bruge to eller tre persillerødder afhængig af hvor store de er.
  3. Kom forårsløg, persillerødder og æble i gryden/panden sammen med de frosne ærter, og varm kort igennem under omrøring.
  4. Tilsæt karry, sukker, vand, bouillonterning og madlavningsfløde. og lad din sammenkogte ret med kylling med ærter koge op. OBS: Ønsker du en mere mild karryret, skal du komme lidt mindre karry i!
  5. Koges nu cirka 10-12 minutter under låg ved svag varme.

Næringsindhold

Kalorier336kcalKulhydrater37gProtein34gFedt7gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.01gKolesterol89mgNatrium942mgKalium1148mgKostfibre9gSukker17gVitamin A787IUVitamin C55mgCalcium171mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Kylling med ærter serveres straks, og gerne sammen med kogte ris, som jo kan koges mens du klarer den sammenkogte ret.

En lille grøn salat og et stykke flutes passer også fint til retten, der altså er god som en nem og hurtig aftensmad. Eller prøv de lækre mini grovflutes her.

Flere inspirerende opskrifter:

Kylling i karry
Nem og lækker opskrift på kylling i karry med ris. Skøn gryderet med kylling, karry, grøntsager og hønsefond - klar på under 25 minutter.
Se opskriften her
billede med kylling i karry serveret med kogte ris og grøntsager
Ristaffel
Ristaffel er kylling i karrysovs, der serveres med forskelligt tilbehør. Du kan anvende ris, peanuts, banan, ærter med mere. God til børn.
Se opskriften her
billede med ristaffel
Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)
Her får du min lækre opskrift på spinatgryde, der er en hurtig gryderet med masser af spinat, meget mør kyllingefilet, karry og kogte ris.
Se opskriften her
spinatgryde
Kyllingegryde med kikærter og blomkål
Her er min opskrift på kyllingegryde med kikærter og blomkål. Du får en både nem, meget sund og hurtig gryderet, der er perfekt hverdagsmad.
Se opskriften her
Billede med kyllingegryde med kikærter og blomkål.
Nem gryderet med kylling
Min opskrift på en nem gryderet med kylling, som hele familien vil elske. Med kyllingebryst i tern, peberfrugt, gulerødder og paprika. Mums.
Se opskriften her
billede resultat for gryderet med kylling
Forårsgryde med kylling, gulerødder og ærter
Forårsgryde er en nem og hurtig opskrift på en lækker gryderet, der blandt andet laves med kylling, ærter og gulerødder i en hvid stuvning.
Se opskriften her
forårsgryde

FAQ

Kan kylling med ærter fryses?

Ja, du kan sagtens fryse retten med kylling og ærter ned. Fryses i en tæt beholder og så har altid skøn aftensmad i fryseren.

Kan kylling udskiftes med kalkun i retten?

Du kan nem udskifte kylling med kalkun i denne ret. Her skæres kalkunbryst ud i mindre tern, og tilberedningstiden er ellers den samme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required