Opskriften på kylling med ærter er beregnet til fire personer som en hovedret.
Serveres med kogte ris og eventuelt lidt salat.
I forhold til ingredienserne, så kan du sagtens justere på de enkelte, og derfor eksempelvis tilføje lidt flere ærter og mindre persillerod, eller hvad du nu synes.
Indhold
Kylling med ærter - sammenkogt ret på 20 minutter
Ingredienser
- 500 g kyllingebryst
- 1 bundt forårsløg
- 2-3 persillerødder
- 1 æble
- 200 g ærter frosne
- 1 spsk karry
- 1 tsk sukker
- 2 dl vand
- 1 bouillonterning gerne hønse
- 1 citron saft fra en halv citron
- 3 dl madlavningsfløde
- 1 håndfuld persille
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Kyllingekødet skæres ud i mindre tern, der brunes i lidt smør i en stegegryde eller en stor pande.
- Forårsløg snittes i en centimeter tykke skiver, mens både persillerødder og æble skæres i små tern. Du skal bruge to eller tre persillerødder afhængig af hvor store de er.
- Kom forårsløg, persillerødder og æble i gryden/panden sammen med de frosne ærter, og varm kort igennem under omrøring.
- Tilsæt karry, sukker, vand, bouillonterning og madlavningsfløde. og lad din sammenkogte ret med kylling med ærter koge op. OBS: Ønsker du en mere mild karryret, skal du komme lidt mindre karry i!
- Koges nu cirka 10-12 minutter under låg ved svag varme.
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Kylling med ærter serveres straks, og gerne sammen med kogte ris, som jo kan koges mens du klarer den sammenkogte ret.
En lille grøn salat og et stykke flutes passer også fint til retten, der altså er god som en nem og hurtig aftensmad. Eller prøv de lækre mini grovflutes her.
Flere inspirerende opskrifter:






FAQ
Ja, du kan sagtens fryse retten med kylling og ærter ned. Fryses i en tæt beholder og så har altid skøn aftensmad i fryseren.
Du kan nem udskifte kylling med kalkun i denne ret. Her skæres kalkunbryst ud i mindre tern, og tilberedningstiden er ellers den samme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments