Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling i fad med ris

Kylling i fad med ris

billede resultat for kylling i fad med ris og grøntsager
4.7 fra 28 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.8k
SHARES
FacebookMessenger2.8kPinterestEmailSMS

Virkelig lækker opskrift på kylling i fad med ris og dejlige grøntsager. Hele retten laves i ildfast fad, der stilles i ovnen i en time.

Kylling i fad med ris og grøntsager er god mad til både børn og voksne, og når først retten er i ovnen, ja så passer den jo sig i en times tid.

Derfor er den god at lave på travle hverdage, hvor du alligevel samtidig gerne vil spise god mad.

Opskriften er til fire personer.

Måske er du også interesseret i kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs.

Indhold
  • Virkelig lækker opskrift på kylling i fad med ris og dejlige grøntsager. Hele retten laves i ildfast fad, der stilles i ovnen i en time.
  • Kylling i fad med ris
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Kylling i fad med ris

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 28 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
Virkelig lækker opskrift på kylling i fad med ris og dejlige grøntsager. Hele retten laves i ildfast fad, der stilles i ovnen i en time.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 dl ris
  • 7 dl hønsebouillon 7 deciliter vand og to terninger, kogende
  • 6 forårsløg
  • 2 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 håndfuld persille
  • 1 kylling på ca. 1,4 kilo
  • salt og friskkværnet peber
  • paprika

Fremgangsmåde

  1. Hæld de ukogte ris i et stort ildfast fad, og hæld den kogende hønsebouillon over.
  2. Skær forårsløg i mindre skiver, mens gulerødder og peberfrugt snittes i små tern. Svitses af i lidt smør på en pande, og hældes i fadet.
  3. Drys også groft hakket persille over, og krydr med lidt salt og peber.
  4. Kyllingen skæres ud i portionsstykker, så brystkødet deles i flere stykker, mens over- og underlår klippes hver for sig.
  5. Brun kyllingestykkerne i lidt smør på begge sider, og krydr med lidt paprika, salt og peber.
  6. Stil fadet med kylling og ris i en forvarmet ovn ved 185 grader varmluft, og steg det nu i en time. Afhængig af din ovns varme kan det være kyllingefadet skal ud nogle minutter før eller senere. Men en time plejer at passe meget godt, så kyllingen både er gennemstegt, men heller ikke er tør.

Næringsindhold

Kalorier623kcalKulhydrater47gProtein40gFedt29gMættet fedt8gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt12gTransfedt0.2gKolesterol143mgNatrium914mgKalium646mgKostfibre3gSukker3gVitamin A6602IUVitamin C48mgCalcium65mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Servér straks kylling, ris og grøntsager - eventuelt sammen med et stykke nybagt flute.

Se også disse opskrifter med kylling:

Kylling i ovn med stegetid og temperatur
Stegt kylling i ovn: Hvordan steger man en hel kylling, så den bliver helt perfekt? Her får du den bedste opskrift på ovnstegt kylling med stegetid.
Se opskriften her
Billede resultat for stegt kylling i ovn
Kylling med tilbehør - lækker weekendmad
Få en lækker opskrift på kylling med tilbehør fra det italienske køkken. En god hverdagsret, hvor kylling og grøntsager steges i et fad.
Se opskriften her
billederesultat for kylling med tilbehør fra det italienske køkken
Italiensk kyllingesuppe med pasta og grøntsager
Her får du en lækker opskrift på italiensk kylligesuppe, der nemt laves med kyllingebryst, pasta og forskellige grøntsager. Nem og hurtig opskrift.
Se opskriften her
billederesultat for italiensk kyllingesuppe
Kylling med grøntsager i fad
Se den lækre opskrift på kylling med grøntsager i fad, der er en nem ret i ovnen. Kyllingen steges med gulerødder, fennikel og kartofler.
Se opskriften her
billederesultat for kylling med grøntsager i fad
Kylling med Dolmio, pasta og bacon i fad
Her får du min opskrift på kylling med Dolmio, pasta og bacon, og hele retten laves nemt i et fad. En god opskrift med Dolmio pastasauce.
Se opskriften her
Kylling med Dolmio, pasta og bacon i fad
Hasselback kylling med bacon og tomat
Hasselback kylling er som du kender det med hasselback kartofler. Skåret i skiver og med fyld af bacon og tomat. Super lækker kylling.
Se opskriften her
Hasselback kylling, der er fyldt med bacon og tomat, og derefter stegt i ovnen. Her serveret med dampet spidskål. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Bente skriver

    oktober 02, 2025 at 9:26 am

    Har vlret medlem 2 - 3 år og kan stadig ikke se kalorieindhold på alle retter ? Men elsker alle dine gode opskr .

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 02, 2025 at 9:55 am

      Hej Bente
      Tak for det, og jeg opdaterer hver dag mange af de ældre opskrifter med næringsindhold. Men har du konkrete du ønsker opdateret nu, så send mig bare en mail på hej@madensverden.dk - så tager jeg dem straks 🙂
      BH Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required