Her får du en lækker opskrift på italiensk kylligesuppe, der nemt laves med kyllingebryst, pasta og forskellige grøntsager. Nem og hurtig opskrift.
Italiensk kyllingesuppe er en lækker opskrift på suppe med kyllingebryst filet, pasta og dejlige grøntsager.
Suppen er faktisk hverken besværlig eller tidskrævende at lave, og den smager godt på alle tider af året.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, da den italienske suppe med kylling er meget mættende.
Opskrift på italiensk kyllingesuppe
Italiensk kyllingesuppe med pasta og grøntsager
Ingredienser
- 400 gram kyllingebryst filet - i mindre tern
- 1 stort rødløg - finthakket
- 3 fed hvidløg - finthakket
- 200 gram gulerødder - i små tern
- 200 gram kartofler - skrællede, skåret i små tern
- 1,5 liter vand
- 3 terninger bouillon - kylling eller grøntsag
- 200 gram suppehorn
- 200 gram spinat - frisk og skyllet
- 2 deciliter piskefløde
- 1 citron
- salt og friskkværnet peber
- bredbladet persille - til pynt/drys
Sådan gør du
- Kyllingebrystkødet skæres i mindre tern, og steges af i en gryde med lidt olie. Kødet må gerne få en en smule stegeskorpe.
- Tilsæt derefter rødløg og hvidløg, og lad det stege med et minuts mere.
- Kom så gulerødder og kartofler ved sammen med vand og bouillonterninger. Både grøntsags- og kyllingebouillon kan anvendes.
- Lad nu suppen koge i cirka 12-15 minutter indtil kartofler og gulerødder er møre.
- Ingen italiensk kyllingesuppe uden pasta, og derfor kommes der så pastahorn i gryden, og de koges møre. Det tager typisk kun ca. 4 minutter.
- Kom derefter den friske spinat i gryden, og spinaten skal bare lige falde sammmen i suppen.
- Tilsæt fløde og lad den italienske kyllingesuppe koge op.
- Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Italiensk kyllingesuppe serveres straks - enten i dybe tallerkner eller flotte skåle.
Serveres meget gerne med et stykke nybagt italiensk foldebrød til - det er nemmere at bage end du tror.
Se også disse 3 lækre suppeopskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: