• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling caprese med mozzarella, tomat og basilikum

Kylling caprese med mozzarella, tomat og basilikum

kylling caprese
Kylling caprese er en lækker og italiensk inspireret ret med kylling, mozzarella, tomater og basilikum. Sund og lækker aftensmad. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.

Opdateret:  7. september 2021 - Udgivet:  22. marts 2021

Del gerne:
62
SHARES
FacebookMessenger62PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Kylling caprese er en italiensk inspireret ret, og her er den nemme opskrift. Laves med kyllingefilet, mozzarella, tomat og basilikum.
  2. Opskrift på kylling med mozzarella
  3. Kylling caprese med mozzarella, tomat og basilikum
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Kylling caprese er en italiensk inspireret ret, og her er den nemme opskrift. Laves med kyllingefilet, mozzarella, tomat og basilikum.

Kylling caprese er en både nem og hurtig ret til aftensmad med fyldt kyllingebryst.

Kyllingebryst fileterne skæres op, hvorefter de fyldes med mozzarella, tomater og basilikum.

Det er en lækker middagsret med inspiration fra det italienske køkken, og den bliver du glad for.

Opskriften er beregnet til fire personer med et stykke fyldt kylling pr. person.

Se også disse opskrifter:

  • Kylling med feta og basilikum
  • Sådan steger du kyllingebryst i ovn
  • Kyllingebryst med frossen spinat

Opskrift på kylling med mozzarella

kylling caprese

Kylling caprese med mozzarella, tomat og basilikum

Kylling caprese er en italiensk inspireret ret, og her er den nemme opskrift. Laves med kyllingefilet, mozzarella, tomat og basilikum.
Bedømmelse
5 fra 2 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 kugle mozzarella
  • 2 cocktailtomater - skåret i skiver
  • 1 håndfuld basilikum
  • olie - til stegning

Fremgangsmåde

  • Skær en lomme i hvert stykke kyllingebryst, så der er plads til fyld i dine kylling caprese.
  • Krydr med salt og friskkværnet peber og fordel ost, tomater og hele basilikumblade indeni kyllingefileterne. Lukkes med tandstikkere.
  • Varm olie op på en pande og brun dem på begge sider, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Læg dine kyllingefileter med mozzarella, tomat og basilikum i et ovnfast fad og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca. 20 minutter, til de er netop gennemstegte.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Kylling caprese tages ud af ovnen og serveres straks.

Tilbehør kan sagtens være en lækker pastasalat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lars Hassing

    juli 15, 2022 at 6:53 pm

    Min kone spørger, hvorfor kyllingestykkerne skal i ovnen, og ikke bare færdigsteges på panden, hvor de er blevet brunet.
    Jeg er novice og følger opskrifterne slavisk og minutiøst, forfatteren må vel have haft sine grunde ?

    Svar
  2. Lykke

    marts 22, 2021 at 11:32 am

    Hejsa!

    Den frokostanretning ser bare lækker ud, dejlig frisk 🙂

    Vh Lykke

    Svar
  3. Dorthe

    marts 22, 2021 at 11:31 am

    Laver også gerne fyldte kyllingebryster. Jeg synes også det er lækkert, hvis man omvikler dem med parmaskinke, så slipper man for at lukke dem med pinde.

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required