Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Snacks og søde sager › Konfekt - sådan skal du opbevare det

Konfekt - sådan skal du opbevare det

Konfekt marcipan
Del og send:
Facebook2PinterestSMSEmailMessenger
2
DELINGER

Konfekt skal opbevares, så det bliver ved med at være lækkert. Her kan du se, hvordan det skal opbevares og hvor længe, det kan holde sig.

Konfekt hører med til juletiden, især hjemmelavet, som er så hyggeligt at lave sammen.

Lige som med småkager er december den måned, vi sætter tid af til at lave alt muligt hjemmelavet, så der er overflod i julen.

Men opbevarer man den korrekt, hvis man laver den et godt stykke tid før juleaften? Og hvor længe kan marcipankonfekt egentlig holde sig? det kan du læse om her.

Opbevaring af konfekt

Kom din hjemmelavet konfekt i en dåse, så de ligger side om side i stedet for hulter til bulter.

Låget skal slutte tæt til, så du kan bruge et stykke bagepapir og lægge over dåsen, før du lukker den, så sikrer du dig, at der ikke trækker luft ind.

Ifølge ODENSEs chefkonditor er 12 grader den optimale temperatur for marcipankonfekt. Men det er lidt svært at finde et lokale på 12 grader, så har du en kølig kælder eller en garage, kan de placeres der.

Så længe kan konfekten holde sig

Holdbarheden for konfekt, der er opbevaret korrekt, er ca. to-tre uger. Har du blandet fløde eller Baileys i marcipanen, er holdbarheden kortere, max. en uge.

Hvis der er appelsinsaft eller citronsaft i konfekten, skal den spises indenfor to-tre dage.

Hvis du har marcipan-rester, der ikke er brugt til konfekt eller kager, kan du sagtens have den på køl et par måneder, men husk at det skal være i en tætsluttet pose.

Se vores lækre opskrifter på julekonfekt:

Julekonfekt - opskrifter på konfekt og juleslik

Julekonfekt med saltkaramel

Hjemmelavede karameller

Hjemmelavet After Eight

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.