• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Hjemmelavet After Eight

Hjemmelavet After Eight

Hjemmelavet After Eight
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 27. oktober 2021

Hjemmelavet After Eight er super nemme at lave, og så er de helt vildt lækre. De er søde samtidig med, at de er friske i smagen.

Hjemmelavet After Eight er inspireret af den kendte, fyldte chokolade, som ofte bliver serveret efter aftensmaden eller efter klokken otte om aftenen, som navnet beskriver. Jeg kan dog spise dem på alle tider af døgnet.

Det er faktisk virkelig let at lave dem selv. Du skal blot smelte mørk chokolade af god kvalitet og så derefter lave pebermyntecreme, som kommes i mellem chokoladen.

Jeg kan forestille mig, at man også kunne lave dem som fyldte chokolader, Men jeg har lavet disse så tæt på originalen ved at smøre chokoladen helt tyndt ud, så de har fået samme delikate knæk.

Opskrift på hjemmelavet After Eight

Hjemmelavet After Eight
Rakel Seneca

Hjemmelavet After Eight

5 fra 6 stemmer
Hjemmelavet After Eight er super nemme at lave, og så er de helt vildt lækre. De er søde samtidig med, at de er friske i smagen.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Søde sager
Køkken: Engelsk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g mørk chokolade
  • 2,5 dl flormelis
  • 1 spsk vand
  • 0,5 spsk olie
  • 2 dråber pebermynteekstrakt

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at hakke chokoladen, tag halvdelen af den og smelt den forsigtigt over et vandbad.
  2. Tag nu et stort fad eller spækbræt og beklæd det med bagepapir. Hæld derefter chokoladen ud på det og brug en dejskraber til at sprede chokoladen udover bagepapiret. Prøv at gøre det så tyndt som muligt, uden at der kommer huller i.
  3. Stil nu chokoladen i køleskabet, så den kan størkne fuldkommen.
  4. I en skål blandes flormelis, vand, olie og pebermynteekstrakt sammen, Det skal føles som en ret tyk glasur.
  5. Varm nu glasuren op en smule henover et vandbad, dette gør den lidt mere flydende.
  6. Hæld derefter pebermyntecremen udover chokolade, brug forsigtigt dejskraberen til at fordele det jævn. Stil på køl igen og lad glasuren stivne.
  7. Smelt nu resten af chokoladen og hæld den udover glasuren og fordel den jævnt. Put eventuelt bagepapir ovenpå for at gøre overfladen helt glat.
  8. Stil den på køl i fem-ti minutter, indtil chokoladen er halvt størknet men stadig blød. Nu kan du skære stykkerne ud i mundrette firkanter med en skarp kniv.
  9. Stil dem på køl i yderlige 10 minutter, så dine After Eight er helt størknet og så er de herefter klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan også prøve at lave denne opskrift med lys eller hvid chokolade, hvis du ønsker en sødere smag.

Prøv også at lave små papirsposer, du kan pakke hver enkelt stykke After Eight ind i.

Har du rester, du ikke får spist, kan du hakke dem og bruge dem i is eller som topping på kager.

Se flere chokoladeopskrifter:

  • Marcipanhjerter med lakrids i Ruby chokolade
  • Fyldte dadler med peanutbutter og chokolade
  • S'mores cookies med chokolade
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Forsiden lige nu

kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften
Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required