Opskrift på kokosbund med chokolade og bær. En dejlig marengskage med lækkert fyld, og den er perfekt som dessertkage.
Kokosbund med fyld er beregnet som en dessertkage til 6 prsoner.
Opskrift på kokosbund
Kokosbund med chokolade og bær
Ingredienser
- 4 æggehvider
- 3 deciliter rørsukker
- 3 deciliter kokosmel
- 100 gram mørk chokolade - hakket
Til pynt
- 1,5 deciliter piskefløde - pisket til stiv skum
- 2 deciliter creme fraiche - 9%
- 1 teske vaniljesukker
- 1 spiseskefuld flormelis
- 200 gram jordbær - skåret i kvarte
- 200 gram blåbær
Sådan gør du
- Til kokosbund starter du med at pisk æggehvider stive, drys sukkeret i lidt efter lidt og pisk til det bliver en marengsmasse.
- Vend hakket chokolade og kokosmel i.
- Beklæd en springform (22-24 centimeter) med bagepapir og kom marengsmassen i.
- Sæt formen ind i en 190 grader varm ovn (alm. over- og undervarme) i ca. 30 minutter. Tag ud og lad afkøle.
- Flyt den helt kolde kokosbund over på et fad.
- Pisk fløde godt stiv, vend vaniljesukker, flormelis og creme fraiche i.
- Vend jordbær i og fordel massen ovenpå bunden. Drys til sidst med blåbær.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Dessertkagen serveres straks, og den kan også pyntes med andre bær.
Relaterede opskrifter
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: