Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Supper › Kokossuppe med grøn karrypasta og kylling

Kokossuppe med grøn karrypasta og kylling

Kokossuppe med kylling
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook8PinterestSMSEmailMessenger
8
DELINGER

Kokossuppe med kylling, svampe og grøn karrypasta er en varm ret til kolde tider. Her er opskriften på en dejlig suppe inspireret af Thaimad.

Kokossuppe med grøn karrypasta, svampe og kylling har en dejlig aromatisk smag.

Du kan købe grøn karrypasta, men du kan også lave den selv ved hjælp af denne opskrift på grøn karrypasta. Hjemmelavet karrypasta giver en virkelig rig smag, så det kan anbefales.

Server suppen med nudler og et godt brød til, du kan for eksempel servere naanbrød eller andre fladbrød.

Opskrift på kokossuppe med kylling

Kokossuppe

Maria Ullergaard
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Kokossuppe med kylling, svampe og grøn karrypasta er en varm ret til kolde tider. Her er opskriften på en dejlig thaisuppe med masser af smag.
Antal: 4 personer
Ret: Suppe
Køkken: Thailandsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst (tynde strimler)
  • 3 løg (halveret i både)
  • 1 sjat olivenolie
  • 1 grøn karrypasta
  • 3 solo hvidløg (groft revet)
  • 4 dl vand
  • 2 lime (økologiske, saft herfra)
  • 150 g ingefær (groft revet)
  • 150 ml østersauce
  • 2 hønsebouillonterning
  • 3 dåse kokosmælk
  • 1 pose sugarsnap ærter (halveret)
  • 250 g svampe (groft hakket)
  • 2 tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær løgene i både og riv hvidløg groft. Skær kyllingebryst i tynde strimler.
  2. Varm olien i en wok/gryde og steg karrypastaen af, svits løg og hvidløg til det er blancheret.
  3. Hæld vand, bouillonterning og svampe i, kog det op og lad det svinde til halv mængde.
  4. Hæld kokosmælk, østerssauce, ingefær, limesaft og kylling i suppen og lad den simre mindst halv times tid.
  5. Kom til sidst sugarsnap ærter i og smag din kokossuppe til med salt, peber og lidt sukker
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Du kan udskifte kyllingebryst med rejer. Her skal du først komme rejerne i de sidste minutter.

Og så er det bedst, at du bruger fiskebouillon i stedet for hønsebouillon. Hermed får du en kokossuppe med en fin smag af rejer.

Vild med suppe? Se flere opskrifter her:

Blomkålssuppe

Kartoffel porre suppe

Tomatsuppe

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bondesuppe.
    Bondesuppe med bacon, kartofler, gulerødder og grønkål
  • Billede af ramen.
    Ramen (nem og lækker opskrift på japansk ramensuppe)
  • Billede af kartoffel porre suppe.
    Cremet kartoffel porre suppe (med eller uden bacon)
  • billede med grøntsagsfond af rester
    Grøntsagsfond af rester (lækkert, billigt og nemt)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required