Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt

Kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt

kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt. En nem og hurtig ret med kyllingebryst, kartofler, gulerødder og asparges.

Kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt er en let og hurtig ret, hvor du koger kyllingebryst sammen med grøntsagerne.

Kogetiden er meget kort, og her får du et mørt stykke kylling, mens suppen laves om til en lækker stuvning, inden de grønne asparges tilsættes.

Det er en rigtig forårsret, der dog er lækker året rundt. Da retten ikke tager mere end omkring 30 minutter at lave, er den også en god ret at tilberede på de travle dage.

Opskriften er beregnet til fire personer. Se også min opskrift på grydestegt kyllingebryst med sovs og tilbehør.

Opskrift på kogt kyllingebryst

Kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er min opskrift på kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt. En nem og hurtig ret med kyllingebryst, kartofler, gulerødder og asparges.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 600 g kartofler (i mundrette stykker)
  • 200 g gulerødder (i mundrette stykker)
  • 5 dl vand (gerne kogende)
  • 1 terning hønsebouillon
  • 1 bundt grønne asparges (i mindre stykker)
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk majsstivelse (udrørt i en smule koldt vand)
  • citronsaft (friskpresset)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille (hakket)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt starter du med at lægge4 stk. kyllingebryst i en stor gryde.
  2. Kom også 600 g kartofler og 200 g gulerødder ved, og de skal være skåret i mundrette stykker, så de kan nå at koge møre sammen med kyllingen.
  3. Tilsæt 5 dl vand og 1 terning hønsebouillon og kog det op. Når det koger skrues varmen lidt, og der lægges låg på gryden. Lad det nu småkoge i ca. 10 minutter.
  4. Tag så de kogte stykker kyllingebryst op og læg dem side.
  5. Knæk roden af 1 bundt grønne asparges, skær aspargesene i mindre stykker og kom dem i gryden sammen med 2 dl madlavningsfløde.
  6. Kog det op og jævn med 2 spsk majsstivelse, der er udrørt i en smule koldt vand. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  7. Hak 1 håndfuld persille og vend det i.

Næringsindhold

Kalorier363kcalKulhydrater39gProtein38gFedt6gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.02gKolesterol102mgNatrium414mgKalium1496mgKostfibre5gSukker7gVitamin A8808IUVitamin C39mgCalcium117mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt serveres straks, hvor kyllingekødet skæres i skiver inden servering sammen med grøntsagerne. Velbekomme.

Se også mine opskrifter på:

Forårsgryde (gryderet med kylling, gulerødder og ærter)

Sommergryde med kylling, nye kartofler og asparges

Kyllingefrikasse - lækker frikasse med kylling og grønt

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Susanne L. skriver

    maj 07, 2024 at 11:11 am

    Hvor er retten dog utrolig nem at lave, og så smager den fremragende. Tak.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required