Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Supper › Italiensk kyllingesuppe med pasta og grøntsager

Italiensk kyllingesuppe med pasta og grøntsager

billederesultat for italiensk kyllingesuppe
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
138
SHARES
FacebookMessenger138PinterestEmailSMS

Her får du en lækker opskrift på italiensk kylligesuppe, der nemt laves med kyllingebryst, pasta og forskellige grøntsager. Nem og hurtig opskrift.

Italiensk kyllingesuppe er en lækker opskrift på suppe med kyllingebryst filet, pasta og dejlige grøntsager.

Suppen er faktisk hverken besværlig eller tidskrævende at lave, og den smager godt på alle tider af året.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, da den italienske suppe med kylling er meget mættende.

Opskrift på italiensk kyllingesuppe

Italiensk kyllingesuppe med pasta og grøntsager

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her får du en lækker opskrift på italiensk kylligesuppe, der nemt laves med kyllingebryst, pasta og forskellige grøntsager. Nem og hurtig opskrift.
Antal: 4
Ret: Suppe
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst (i mindre tern)
  • 1 stort rødløg (finthakket)
  • 3 fed hvidløg (finthakket)
  • 200 g gulerødder (i små tern)
  • 200 g kartofler (skrællede, skåret i små tern)
  • 1,5 l vand
  • 3 terninger bouillon (kylling eller grøntsag)
  • 200 g suppehorn
  • 200 g spinat (frisk og skyllet)
  • 2 dl piskefløde
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • bredbladet persille (til pynt/drys)

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebrystkødet skæres i mindre tern, og steges af i en gryde med lidt olie. Kødet må gerne få en en smule stegeskorpe.
  2. Tilsæt derefter rødløg og hvidløg, og lad det stege med et minuts mere.
  3. Kom så gulerødder og kartofler ved sammen med vand og bouillonterninger. Både grøntsags- og kyllingebouillon kan anvendes.
  4. Lad nu suppen koge i cirka 12-15 minutter indtil kartofler og gulerødder er møre.
  5. Ingen italiensk kyllingesuppe uden pasta, og derfor kommes der så pastahorn i gryden, og de koges møre. Det tager typisk kun ca. 4 minutter.
  6. Kom derefter den friske spinat i gryden, og spinaten skal bare lige falde sammmen i suppen.
  7. Tilsæt fløde og lad den italienske kyllingesuppe koge op.
  8. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier260kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Italiensk kyllingesuppe serveres straks - enten i dybe tallerkner eller flotte skåle.

Serveres meget gerne med et stykke nybagt italiensk foldebrød til - det er nemmere at bage end du tror.

Se også disse 3 lækre suppeopskrifter:

Verdens bedste tomatsuppe
Opskrift på en nem og fyldig tomatsuppe med masser af smag. Server tomatsuppen med creme fraiche eller sprøde croutoner.
Se opskriften her
Billede af tomatsuppe.
Kartoffel porre suppe
Sådan laver du kartoffel porre suppe. Min nemme opskrift på den populære suppe med kartofler og porre, der er perfekt som forret eller hovedret.
Se opskriften her
Billede af kartoffel porre suppe.
Gazpacho
Den bedste opskrift på gazpacho, der er en nem, spansk tomatsuppe. Suppen serveres kold, og den kan bruges enten som forret eller aftensmad.
Se opskriften her
gazpacho spansk grøntsagssuppe
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af ramen.
    Ramen (nem og lækker opskrift på japansk ramensuppe)
  • Billede af kartoffel porre suppe.
    Cremet kartoffel porre suppe (med eller uden bacon)
  • billede med grøntsagsfond af rester
    Grøntsagsfond af rester - lækkert, billigt og nemt
  • billederesultat for grøn aspargessuppe
    Grøn aspargessuppe (suppe med asparges på 25 min.)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required