Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert

Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert

hyldeblomst panna cotta
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
30
SHARES
FacebookMessenger30PinterestEmailSMS

Få min opskrift på en meget nem hyldeblomst panna cotta. En nordisk udgave af den italienske dessert, men her med smag af hyldeblomst.

Hyldeblomst panna cotta er en lækker og nem dessert, og et spændende twist af den italienske dessertklassiker.

Denne lækre flødedessert laves nemlig med hyldeblomstsaft, der tilfører en fin og elegant smag af dansk sommer.

Jeg synes denne mængde af hyldeblomstsaft passer fint, men du kan jo smag dig frem, og evt. tilsætte lidt mere saft.

Husk at hyldeblomstsaften skal være koncentreret.

Opskrift på hyldeblomst panna cotta

Hyldeblomst panna cotta

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Antal: 6 personer
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g fløde
  • 100 g hyldeblomstsaft koncentreret saft
  • 40 g sukker
  • 10 g vanilje paste eller to teskefulde vaniljesukker
  • 2 blade husblas

Fremgangsmåde

  1. Læg de to blade husblas i koldt vand, og lad dem bløde op mens du laver cremen til din hyldeblomst panna cotta.
  2. Vej fløde af i en gryde sammen med hyldeblomstsaft, sukker og vanilje paste. Du kan også sagtens anvende almindeligt vaniljesukker.
  3. Varm cremen op til kogepunktet, hvorefter gryden tages af kogepladen med det samme. Koger du fløden, vil din panna cotta muligvis skille.
  4. Knug vandet af husblasen, og rør dem ud i den varme creme. Vær sikker på, at al husblas er opløst.
  5. Fordel cremen i fire passende glas.
  6. Stil din hyldeblomst panna cotta på køl i mindst tre timer, hvorefter den er klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier300kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Hyldeblomst panna cotta serveres straks, eventuelt med en hindbærcolis eller jordbærsaft tilsat lidt friske jordbær.

Se også: Hyldeblomst opskrifter og fakta

Se mere indhold her:

  • Panna cotta som italienerne laver den
  • Ginger beer med hyldeblomst og agurk (sommerdrink)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required