Indhold
Hyldeblomst panna cotta
Ingredienser
- 2 blade husblas
- 300 g fløde
- 100 g hyldeblomstsaft (koncentreret saft)
- 40 g sukker
- 10 g vanilje paste (eller 2 tsk. vaniljesukker)
Fremgangsmåde
- Læg 2 blade husblas i koldt vand, og lad dem bløde op mens du laver cremen til din hyldeblomst panna cotta.
- Vej 300 g fløde af i en gryde sammen med 100 g hyldeblomstsaft, 40 g sukker og 10 g vanilje paste. Du kan også sagtens anvende almindeligt vaniljesukker.
- Varm cremen op til kogepunktet, hvorefter gryden tages af kogepladen med det samme. Koger du fløden, vil din panna cotta muligvis skille.
- Knug vandet af husblasen, og rør dem ud i den varme creme. Vær sikker på, at al husblas er opløst.
- Fordel cremen i fire passende glas.
- Stil din hyldeblomst panna cotta på køl i mindst tre timer, hvorefter den er klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta er en lækker og nem dessert, og et spændende twist af den italienske dessertklassiker.
Denne lækre flødedessert laves nemlig med hyldeblomstsaft, der tilfører en fin og elegant smag af dansk sommer.
Jeg synes denne mængde af hyldeblomstsaft passer fint, men du kan jo smag dig frem, og evt. tilsætte lidt mere saft.
Husk at hyldeblomstsaften skal være koncentreret.
Se mere indhold her:
- Panna cotta som italienerne laver den
- Ginger beer med hyldeblomst og agurk
- Hugo Spritz med hyldeblomst
Note
Hyldeblomst panna cotta serveres straks, eventuelt med en hindbærcolis eller jordbærsaft tilsat lidt friske jordbær.
Se også: Hyldeblomst opskrifter og fakta
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments