Her får du min opskrift på en hurtig pastaret, der samtidig smager super godt. Opskriften er uden kød, men med bla. asparges, rucola, fløde og tomater.
Jeg elsker en hurtig pastaret og har efterhånden lavet mange af dem. Men her er en mere, som jeg er sikker på du også vil synes om.
Mad behøver jo ikke altid at tage lang tid at lave, og denne pastaret er så nem og hurtig at lave, at du kan stille den på bordet 15 minutter efter du startede.
Den hurtige og nemme pastaret er uden kød, men du kan sagtens tilføre den bacon eller parmaskinke, hvis du gerne vil have det.
Opskriften er beregnet som en let hovedret til fire personer.
Ingredienser til hurtig pastaret
400 gram pasta (her har jeg anvendt Casarecce)
1 bundt forårsløg
1 bundt grønne asparges
4 fed hvidløg
1 lille potte basilikum
1 stor håndfuld rucola
6 blommetomater
4 deciliter fløde
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Pasta koges i letsaltet vand som anvist på pakken og dryppes tør.
- Forårsløg og asparges snittes i mindre stykker, mens hvidløg skæres i tynde skiver.
- Sauteres i en god sjat olivenolie på en en stor pande, og da dette er en hurtig pastaret sauteres ved en god varme.
- Hak en god håndfuld rucola og kom ved sammen med grofthakket basilikum.
- Tomaterne skæres i mindre både og kommes ved.
- Tilsæt fløde og lad det creme lidt ind. Stadig ved en god varme så fløden cremer hurtigere ind. Om nødvendigt tilsættes yderligere fløde.
- Vend den kogte pasta i, rør rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. Ved anretning pyntes med lidt rucola og basilikum.
Hurtig pastaret serveres med et godt stykke brød til, gerne mit nemme Manitoba brød.
Se også mine opskrifter på:
Bo Meyer
Hvor køber du casarecce, jeg kan ikke finde det ?
Mvh.
Bo
Holger Rørby Madsen
Hej Bo
Jeg har købt det i SuperBrugsen, men har også set det andre steder.
Alt det bedste
Holger