Her får du min opskrift på en lækker italiensk pastaret, der bla. laves med kylling, semidried tomater og en flot persillepesto.
Du skal prøve min opskrift på italiensk pastaret med smag af Italien.
En god omgang pasta med krydret kylling, dyb smag fra de ovnbagte tomater og den smukke og farverige persillepesto på toppen.
Altsammen den perfekte smag af Italien, og måske har du aldrig smagt en bedre pastaret.
I opskriften skal du bruge semidried tomater og en hjemmelavet persillepesto. Selve opskriften på de semidried tomater får du her.
Du skal også bruge en portion hjemmelavet persillepesto. Se opskriften her. Det er nemt og hurtigt at lave sin egen pesto, hvor selve tomaterne skal bages i en time.
Opskrift på italiensk pastaret med kylling
Italiensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepesto
Ingredienser
- 400 gram kyllingbrystfilet
- olivenolie
- 2 spsk balsamico
- 1 citron
- 3 spsk sojasauce
- 2 fed hvidløg
- timian - hakket
- salt og peber
- 1 bundt forårsløg
- 100 gram spinat
- 2 dl fløde
- 1 potte basilikum
- 1 portion semidried tomater
- 1 portion persillepesto
- 400 gram pasta
Sådan gør du
- Skær kyllingebryst-fileterne i små tern.
- Kom olivenolie i en skål sammen med balsamico, saften af en citron, soja, pressede fed hvidløg, timian, salt og peber. Rør det godt sammen og vend kyllingekødet i. Sæt til side.
- Lav semidried tomater og persillepesto som anvist i links. de er perfekte til en italiensk pastaret.
- Kog pasta al dente i saltet vand, og pastaen må gerne have et lille bid.
- Skær forårsløg i to centimeter tykke skiver.
- Varm en pande op ved høj varme og kom en lille sjat olivenolie på. Kom kylling og marinade på panden og bred det ud. Lad stege et par minutter, rør rundt og steg videre i yderligere et par minutter så kyllingekødet er gennemstegt.
- Kom forårsløg og spinat på panden og skru lidt ned for varmen. Lad spinaten falde næsten sammen, hvorefter fløden hældes ved.
- Dryp pasta af kom den på panden. Vendes rundt med basilikum.
- Anret kylling og pasta med flødesovsen i et fad, og læg semidried tomater ovenpå pastaretten. Slut af med persillepesto og nogle blade basilikum. Krydr med lidt friskkværnet peber, og servér straks.
Få tilsendt opskriften på mail
Denne pastaret kan serveres med et lækkert hjemmebagt ciabattabrød eller bruschettas.
Del dine ideer og tanker med os andre her: