• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Italiensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepesto

Italiensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepesto

italiensk pastaret med semidried tomater og persillepesto
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 25. maj 2021 - Udgivet: 1. februar 2021

Her får du min opskrift på en lækker italiensk pastaret, der bla. laves med kylling, semidried tomater og en flot persillepesto.

Du skal prøve min opskrift på italiensk pastaret med smag af Italien.

En god omgang pasta med krydret kylling, dyb smag fra de ovnbagte tomater og den smukke og farverige persillepesto på toppen.

Altsammen den perfekte smag af Italien, og måske har du aldrig smagt en bedre pastaret.

I opskriften skal du bruge semidried tomater og en hjemmelavet persillepesto. Selve opskriften på de semidried tomater får du her.

Du skal også bruge en portion hjemmelavet persillepesto. Se opskriften her. Det er nemt og hurtigt at lave sin egen pesto, hvor selve tomaterne skal bages i en time.

Opskrift på italiensk pastaret med kylling

italiensk pastaret med semidried tomater og persillepesto
Holger Rørby Madsen

Italiensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepesto

4.67 fra 3 stemmer
Her får du min opskrift på en lækker italiensk pastaret, der bla. laves med kylling, semidried tomater og en flot persillepesto.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g kyllingebryst
  • olivenolie
  • 2 spsk balsamico
  • 1 citron
  • 3 spsk sojasauce
  • 2 fed hvidløg
  • timian - hakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt forårsløg
  • 100 g spinat
  • 2 dl fløde
  • 1 potte basilikum
  • 1 portion semidried tomater
  • 1 portion persillepesto
  • 400 g pasta

Fremgangsmåde
 

  1. Skær kyllingebryst-fileterne i små tern.
  2. Kom olivenolie i en skål sammen med balsamico, saften af en citron, soja, pressede fed hvidløg, timian, salt og peber. Rør det godt sammen og vend kyllingekødet i. Sæt til side.
  3. Lav semidried tomater og persillepesto som anvist i links. de er perfekte til en italiensk pastaret.
  4. Kog pasta al dente i saltet vand, og pastaen må gerne have et lille bid.
  5. Skær forårsløg i to centimeter tykke skiver.
  6. Varm en pande op ved høj varme og kom en lille sjat olivenolie på. Kom kylling og marinade på panden og bred det ud. Lad stege et par minutter, rør rundt og steg videre i yderligere et par minutter så kyllingekødet er gennemstegt.
  7. Kom forårsløg og spinat på panden og skru lidt ned for varmen. Lad spinaten falde næsten sammen, hvorefter fløden hældes ved.
  8. Dryp pasta af kom den på panden. Vendes rundt med basilikum.
  9. Anret kylling og pasta med flødesovsen i et fad, og læg semidried tomater ovenpå pastaretten. Slut af med persillepesto og nogle blade basilikum. Krydr med lidt friskkværnet peber, og servér straks.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Denne pastaret kan serveres med et lækkert hjemmebagt ciabattabrød eller bruschettas.

Ciabatta boller fra Italien (super nem opskrift)

4.8 fra 34 stemmer
Ciabatta boller fra Italien er lækre brød, som er nemme at bage. Rør dejen sammen om morgenen, og bag bollerne til aften. Uden æltning.
Gå til opskrift
billederesultat for ciabatta boller

Bruschetta med squash og spinat

5 fra 2 stemmer
Bruschetta med squash, spinat og en duftende estragondressing er flot som forret eller blot som en sprød frokost. Her får du opskriften.
Gå til opskrift
Bruschetta med squash
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften
billederesultat for brusebadsboller
Brusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrød→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required