• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Hurtig pastaret med asparges, rucola og fløde

Hurtig pastaret med asparges, rucola og fløde

hurtig pastaret
Del gerne:
212
SHARES
FacebookMessenger212PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  28. september 2019 - Udgivet:  28. september 2019

Her får du min opskrift på en hurtig pastaret, der samtidig smager super godt. Opskriften er uden kød, men med bla. asparges, rucola, fløde og tomater.

Jeg elsker en hurtig pastaret og har efterhånden lavet mange af dem. Men her er en mere, som jeg er sikker på du også vil synes om.

Mad behøver jo ikke altid at tage lang tid at lave, og denne pastaret er så nem og hurtig at lave, at du kan stille den på bordet 15 minutter efter du startede.

Den hurtige og nemme pastaret er uden kød, men du kan sagtens tilføre den bacon eller parmaskinke, hvis du gerne vil have det.

Opskriften er beregnet som en let hovedret til fire personer.

Ingredienser til hurtig pastaret

400 gram pasta (her har jeg anvendt Casarecce)
1 bundt forårsløg
1 bundt grønne asparges
4 fed hvidløg
1 lille potte basilikum
1 stor håndfuld rucola
6 blommetomater
4 deciliter fløde
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Pasta koges i letsaltet vand som anvist på pakken og dryppes tør.
  2. Forårsløg og asparges snittes i mindre stykker, mens hvidløg skæres i tynde skiver.
  3. Sauteres i en god sjat olivenolie på en en stor pande, og da dette er en hurtig pastaret sauteres ved en god varme.
  4. Hak en god håndfuld rucola og kom ved sammen med grofthakket basilikum.
  5. Tomaterne skæres i mindre både og kommes ved.
  6. Tilsæt fløde og lad det creme lidt ind. Stadig ved en god varme så fløden cremer hurtigere ind. Om nødvendigt tilsættes yderligere fløde.
  7. Vend den kogte pasta i, rør rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. Ved anretning pyntes med lidt rucola og basilikum.

Hurtig pastaret serveres med et godt stykke brød til, gerne mit nemme Manitoba brød.

Se også mine opskrifter på:

Pasta med ærter og bacon

Italiensk pastaret med kylling

Stegt laks med frisk pasta

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Bo Meyer

    august 16, 2022 at 7:56 am

    Hvor køber du casarecce, jeg kan ikke finde det ?
    Mvh.
    Bo

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 30, 2023 at 8:02 am

      Hej Bo
      Jeg har købt det i SuperBrugsen, men har også set det andre steder.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her