• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Hot wings med coleslaw a la KFC

Hot wings med coleslaw a la KFC

hot wings
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 25. maj 2020 - Udgivet: 24. maj 2020

Opskrift på rigtige hot wings, som man laver dem i USA. Her serveres de hotte kyllingevinger med en coleslaw a la KFC, altså Kentucky Fried Chicken. Mums.

Så er det hot wings som de laves "over there".

Gode og hotte kyllingevinger med den helt rigtige marinade, som virkelig gør kyllingevingerne virkelig skønne.

Der er selvfølgelig masser af chili i marinaden, og du kan med fordel lave den lækre blue cheese dressing til at dyppe dem i. Link ti. opskrift finder du nederst.

Og ellers skal du prøve at lave den lækre coleslaw a la KFC, en klassisk amerikansk coleslaw som den laves hos kæden Kentucky Fried Chicken.

Så bliver det næsten ikke mere amerikansk, vel.

Opskrift på hot wings

hot wings
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Hot wings med coleslaw a la KFC

5 fra 2 stemmer
Opskrift på rigtige hot wings, som man laver dem i USA. Her serveres de hotte kyllingevinger med en coleslaw a la KFC, altså Kentucky Fried Chicken. Mums.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Marinering 6 timer t
Samlet tid 6 timer t 35 minutter min
Antal: 4
Ret: Grill
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 180
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 pose kyllingevinger - eller så meget I kan spise
Marinade til hot wings
  • sød chilisauce
  • teriyaki
  • soja
  • lidt citronsaft
  • chili flager
  • hvidløg - presset
Cole Slaw a la KFC
  • 60 g mayonnaise - HELLMANNS er jo bedst!! og er det jeg sværger til
  • 60 g sukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk sennep - jeg bruger dijon sennep
  • 1 dl olie - jeg bruger raps - aldrig olivenolie
  • ¼ dl hvidvinseddike
  • gulerødder - revne
  • ½ hvidkålshoved - snittet MEGET fint

Fremgangsmåde
 

Hot marinade
  1. Det hele blandes sammen og penles på kyllingevingerne i god tid, så de får lov til at stå lidt. Gerne flere timer inden de skal grilles.
  2. Derefter pensles dine hot wings med resten hele tiden under grillningen.
Coleslaw a la KFC
  1. Mayonnaise, sukker, sennep og salt røres sammen. Olie og eddike røres i (smag til for at se om der skal mere hvidvinseddike i).
  2. De fintsnittede grøntsager kommes i en skål og dressingen hældes i - hæld kun lidt i ad gangen. Der skal kun lige være nok til at dressingen er tyndt fordelt i salaten - der skal ikke være alt for meget overskydende dressing.
  3. Stil på køl og lad det trække nogle timer - dette er VIGTIGT!!! - for at få den gode smag frem.
  4. Vend rundt i det af og til.

Næringsindhold

Kalorier: 180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Hot wings serveres eventuelt med blue cheese dressing, som findes i denne opskrift.

Flere opskrifter fra Newyorker By Heart

Amerikanske pandekager

4.8 fra 70 stemmer
Min opskrift på amerikanske pandekager toppet med sirup og blåbær. De er små og tykke, og så passer de perfekt til morgenmad eller brunch.
Gå til opskrift
billede med amerikanske pandekager med blåbær og sirup

Sticky chicken - kyllingelår med BBQ-marinade

4.8 fra 6 stemmer
Her er en nem opskrift på sticky chicken, som er perfekte til grillen. Det er kyllingelår, der grilles med en BBQ-marinade, og de smager så englene synger.
Gå til opskrift
sticky chicken opskrift

Maskeret blomkål med æg og rejer

4.7 fra 47 stemmer
Opskrift på 1980er-klassikeren maskeret blomkål. Blomkålen koges og maskeres med bla. rejer, æg og dressing. God forret eller aftensmad.
Gå til opskrift
maskeret blomkål
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Siw Pedersen

    april 28, 2021 at 11:04 am

    Citat:"...og dressingen hældes i - hæld kun lidt i ad gangen. Der skal kun lige være nok til at dressingen er tyndt fordelt i salaten - der skal ikke være alt for meget overskydende dressing." Hmmm... måske skulle du skrive i opskriften GRAM revne gulerødder og GRAM fint snittet hvidkål, for så får folk ikke lavet for meget dressing (madspild), når de følger din opskrift på dressing!

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required