Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Hot wings med coleslaw a la KFC

Hot wings med coleslaw a la KFC

hot wings
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Opskrift på rigtige hot wings, som man laver dem i USA. Her serveres de hotte kyllingevinger med en coleslaw a la KFC, altså Kentucky Fried Chicken. Mums.

Så er det hot wings som de laves "over there".

Gode og hotte kyllingevinger med den helt rigtige marinade, som virkelig gør kyllingevingerne virkelig skønne.

Der er selvfølgelig masser af chili i marinaden, og du kan med fordel lave den lækre blue cheese dressing til at dyppe dem i. Link ti. opskrift finder du nederst.

Og ellers skal du prøve at lave den lækre coleslaw a la KFC, en klassisk amerikansk coleslaw som den laves hos kæden Kentucky Fried Chicken.

Så bliver det næsten ikke mere amerikansk, vel.

Opskrift på hot wings

Hot wings med coleslaw a la KFC

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Marinering: 6 timer t
Samlet tid: 6 timer t 35 minutter min
Opskrift på rigtige hot wings, som man laver dem i USA. Her serveres de hotte kyllingevinger med en coleslaw a la KFC, altså Kentucky Fried Chicken. Mums.
Antal: 4
Ret: Grill
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 pose kyllingevinger (eller så meget I kan spise)
Marinade til hot wings
  • sød chilisauce
  • teriyaki
  • soja
  • lidt citronsaft
  • chili flager
  • hvidløg (presset)
Cole Slaw a la KFC
  • 60 g mayonnaise (HELLMANNS er jo bedst!! og er det jeg sværger til )
  • 60 g sukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk sennep (jeg bruger dijon sennep)
  • 1 dl olie (jeg bruger raps - aldrig olivenolie)
  • ¼ dl hvidvinseddike
  • gulerødder (revne)
  • ½ hvidkålshoved (snittet MEGET fint)

Fremgangsmåde

Hot marinade
  1. Det hele blandes sammen og penles på kyllingevingerne i god tid, så de får lov til at stå lidt. Gerne flere timer inden de skal grilles.
  2. Derefter pensles dine hot wings med resten hele tiden under grillningen.
Coleslaw a la KFC
  1. Mayonnaise, sukker, sennep og salt røres sammen. Olie og eddike røres i (smag til for at se om der skal mere hvidvinseddike i).
  2. De fintsnittede grøntsager kommes i en skål og dressingen hældes i - hæld kun lidt i ad gangen. Der skal kun lige være nok til at dressingen er tyndt fordelt i salaten - der skal ikke være alt for meget overskydende dressing.
  3. Stil på køl og lad det trække nogle timer - dette er VIGTIGT!!! - for at få den gode smag frem.
  4. Vend rundt i det af og til.

Næringsindhold

Kalorier180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Hot wings serveres eventuelt med blue cheese dressing, som findes i denne opskrift.

Flere opskrifter fra Newyorker By Heart

Amerikanske pandekager
Min opskrift på amerikanske pandekager toppet med sirup og blåbær. De er små og tykke, og så passer de perfekt til morgenmad eller brunch.
Se opskriften her
billede med amerikanske pandekager med blåbær og sirup
Sticky chicken - kyllingelår med BBQ-marinade
Her er en nem opskrift på sticky chicken, som er perfekte til grillen. Det er kyllingelår, der grilles med en BBQ-marinade, og de smager så englene synger.
Se opskriften her
sticky chicken opskrift
Maskeret blomkål med æg og rejer
Opskrift på 1980er-klassikeren maskeret blomkål. Blomkålen koges og maskeres med bla. rejer, æg og dressing. God forret eller aftensmad.
Se opskriften her
maskeret blomkål
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Siw Pedersen skriver

    april 28, 2021 at 11:04 am

    Citat:"...og dressingen hældes i - hæld kun lidt i ad gangen. Der skal kun lige være nok til at dressingen er tyndt fordelt i salaten - der skal ikke være alt for meget overskydende dressing." Hmmm... måske skulle du skrive i opskriften GRAM revne gulerødder og GRAM fint snittet hvidkål, for så får folk ikke lavet for meget dressing (madspild), når de følger din opskrift på dressing!

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required