Opskrift på rigtige hot wings, som man laver dem i USA. Her serveres de hotte kyllingevinger med en coleslaw a la KFC, altså Kentucky Fried Chicken. Mums.
Så er det hot wings som de laves "over there".
Gode og hotte kyllingevinger med den helt rigtige marinade, som virkelig gør kyllingevingerne virkelig skønne.
Der er selvfølgelig masser af chili i marinaden, og du kan med fordel lave den lækre blue cheese dressing til at dyppe dem i. Link ti. opskrift finder du nederst.
Og ellers skal du prøve at lave den lækre coleslaw a la KFC, en klassisk amerikansk coleslaw som den laves hos kæden Kentucky Fried Chicken.
Så bliver det næsten ikke mere amerikansk, vel.
Opskrift på hot wings
Ingredienser
- 1 pose kyllingevinger eller så meget I kan spise
Marinade til hot wings
- sød chilisauce
- teriyaki
- soja
- lidt citronsaft
- chili flager
- hvidløg presset
Cole Slaw a la KFC
- 60 g mayonnaise HELLMANNS er jo bedst!! og er det jeg sværger til
- 60 g sukker
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sennep jeg bruger dijon sennep
- 1 dl olie jeg bruger raps - aldrig olivenolie
- ¼ dl hvidvinseddike
- gulerødder revne
- ½ hvidkålshoved snittet MEGET fint
Sådan gør du
Hot marinade
- Det hele blandes sammen og penles på kyllingevingerne i god tid, så de får lov til at stå lidt. Gerne flere timer inden de skal grilles.
- Derefter pensles dine hot wings med resten hele tiden under grillningen.
Coleslaw a la KFC
- Mayonnaise, sukker, sennep og salt røres sammen. Olie og eddike røres i (smag til for at se om der skal mere hvidvinseddike i).
- De fintsnittede grøntsager kommes i en skål og dressingen hældes i - hæld kun lidt i ad gangen. Der skal kun lige være nok til at dressingen er tyndt fordelt i salaten - der skal ikke være alt for meget overskydende dressing.
- Stil på køl og lad det trække nogle timer - dette er VIGTIGT!!! - for at få den gode smag frem.
- Vend rundt i det af og til.
Næringsindhold
Hot wings serveres eventuelt med blue cheese dressing, som findes i denne opskrift.
Siw Pedersen
Citat:"...og dressingen hældes i - hæld kun lidt i ad gangen. Der skal kun lige være nok til at dressingen er tyndt fordelt i salaten - der skal ikke være alt for meget overskydende dressing." Hmmm... måske skulle du skrive i opskriften GRAM revne gulerødder og GRAM fint snittet hvidkål, for så får folk ikke lavet for meget dressing (madspild), når de følger din opskrift på dressing!