Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Hjertesalat med feldsalat

Hjertesalat med feldsalat, tomater og agurk

Billede af hjertesalat med feldsalat.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook25PinterestSMSEmailMessenger
25
DELINGER
Indhold
  • Hjertesalat med feldsalat, tomater og agurk
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på hjertesalat med tomat og agurk
  • Kommentarer

Hjertesalat med feldsalat, tomater og agurk

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Du kan hurtigt lave denne lækre salat, der består af hjertesalat, feldsalat, tomater og agurk, som til sidst vendes med en lækker salatdressing.
Antal: 4
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 hjertesalat
  • 50 g feldsalat
  • 150 g tomater (små, gerne San Marzano)
  • ½ agurk
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 1 spsk honning
  • salt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at skylle feldsalat i koldt vand, og slyng den tør. Fordel feldsalaten i bunden af et fad.
  2. Skyl så hjertesalaten, og bræk den derefter i mindre stykker, som blandes let sammen med feldsalaten.
  3. Tomaterne skylles ligeledes i koldt vand, og deles i kvarte, inden de lægges over salaten.
  4. Agurken skæres ud i mindre tern, som også kommes ved salaten.
  5. Olivenolie blandes sammen med balsamico og honning i en lille skål, og dressingen smages til med en smule salt.
  6. Dryp den hjemmelavede salatdressing over salaten, og så er den klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier140kcalKulhydrater11gProtein1gFedt11gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt8gNatrium15mgKalium281mgKostfibre2gSukker8gVitamin A1672IUVitamin C10mgCalcium29mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på hjertesalat med tomat og agurk

Hjertesalaten er både sprød og frisk i smagen, og er fremragende i enhver salatskål.

Her er den sammen med feldsalat samt nogle tomater og lidt agurk.

Du får også opskriften på en nem salatdressing med honning.

Opskriften er til fire personer, og du kan jo variere indholdet af de enkelte ingredienser, som du synes.

Se flere opskrifter:

  • Spidskålssalat
  • Broccolisalat
  • Rosenkålssalat
  • Salat med brændt blomkål
  • Squashsalat
  • Bagt hjertesalat
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sesamkartofler.
    Sesamkartofler (lækre kartofler med sesamfrø stegt i ovn)
  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required