• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Hjemmelavet rødløgsrelish - perfekt relish til din burger

Hjemmelavet rødløgsrelish - perfekt relish til din burger

billede med rødløgsrelish
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
126
SHARES
FacebookMessenger126PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 13. november 2018 - Udgivet: 2. april 2016

Rødløgsrelish er næsten uundværlig i enhver burger. Den sur/søde smag kombineret med rødløg passer nemlig perfekt til kødet i din burger.

Der er måske en del, der tænker hvorfor man skal bruge tid på at lave sin egen rødløgsrelish.

Men det skal du, fordi sådan en relish dels giver en fantastisk smag til kødet i burgeren, og dels fordi den simpelthen bare er nem og hurtig at brygge sammen.

Relish passer perfekt til en burger med pulled pork, men også alt andet kød i en burger bliver løftet med sådan en omgang relish.

Begrebet relish stammer i øvrigt fra England, hvor det i virkeligheden blot betyder, at du tilbereder eksempelvis grøntsager med eddike og sukker.

Iøvrigt: Hvis ikke du lige har rødløg i køkkenskabene, kan du sagtens bruge andre løg i stedet. Jeg har også lavet den med skalotteløg, og det blev ganske udmærket.

Se også disse opskrifter:

  • Syltede rødløg
  • Agurkerelish
  • Agurkesalat
  • Syltede peberfrugter

Opskrift på rødløgsrelish

billede med rødløgsrelish
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Rødløgsrelish

5 fra 1 stemme
Rødløgsrelish er næsten uundværlig i enhver burger. Den sur/søde smag kombineret med rødløg passer nemlig perfekt til kødet i din burger.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Engelsk
Kalorier: 205
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 rødløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 4 spsk balsamico
  • 3 tsk rørsukker
  • 4 spsk kalvefond
  • 1 tsk timian - tørret - eller 1 spsk frisk timian
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Pil rødløgene, og skær dem i helt tynde skiver.
  2. Varm olivenolien op ved middel varme i en tykbundet kasserolle, og kom løgene i.
  3. Tilsæt balsamico, og vend løgene forsigtigt rundt. Nu skal de simre i cirka 5 minutter, hvor du lige vender dem et par gange undervejs. Løgene må ikke tage farve!
  4. Tilsæt så rørsukker, timian og lidt kalvefond, og lad rødløgene simre videre i 3-4 minutter.
  5. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 205kcalKulhydrater: 20gProtein: 1gFedt: 14gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 10gNatrium: 590mgKalium: 165mgKostfibre: 2gSukker: 11gVitamin A: 26IUVitamin C: 9mgCalcium: 28mgJern: 0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så har du en hjemmelavet rødløgsrelish, der er klar til en god burger med oksekød eller pulled pork.

Opbevares på køl, hvor holdbarheden er 1-2 uger.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    marts 30, 2025 at 8:02 am

    Tak fordi du bruger denne opskrift. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required