Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Hellefisk i fad

Hellefisk i fad med spidskål og broccoli

hellefisk i fad med spidskål
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
297
SHARES
FacebookMessenger297PinterestEmailSMS
Indhold
  • Lækker hellefisk i fad
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på hellefisk i fad
  • Note
  • Kommentarer

Lækker hellefisk i fad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Hellefisk i fad med spidskål er en meget simpel og hurtig ret til aftensmad. Den lækre fiskeret med hellefisk kan laves på under 30 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 lille spidskål (snittet fint)
  • 1 lille broccoli (delt i små buketter)
  • 1 fennikel (halveret og snittet i tynde skiver)
  • 1 stort rødløg (halveret og snittet i tynde skiver)
  • 4 dl fløde (eller madlavningsfløde)
  • 1 citron
  • 600 g hellefisk (uden skind og ben)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 potte persille

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 180 grader varmluft, og smør et ildfast fad med lidt olie.
  2. Gør spidskål, broccoli, fennikel og rødløg klar som anvist, og fordel grøntsagerne i fadet.
  3. Hæld fløde ved, dryp lidt citronsaft over og krydr med salt og friskkværnet peber.
  4. Stil fadet i ovnen i 10-12 minutter, så grøntsagerne bliver forbagte.
  5. Imens gøres hellefisk klar. Tjek at fisken er fri for skind og ben, og skær ud i passende portionsstykker. Hellefisken fås i mange størrelser, så der er forskel på tykkelsen af fisken.
  6. Tag fadet ud af ovnen og fordel hellefisken ovenpå grøntsagsbunden. Dryp fisken med lidt citronsaft, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  7. Nu skal din hellefisk i fad bages færdig i ovnen, og her skal fisken have ca. 12-15 minutter. Afhængig af hvor tyk fisken er og hvor meget din ovn varmer.
  8. Derefter tages fadet ud af ovnen, og der drysses lidt finthakket persille over.

Næringsindhold

Kalorier620kcalKulhydrater35gProtein39gFedt39gMættet fedt24gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt10gKolesterol187mgNatrium834mgKalium2112mgKostfibre12gSukker10gVitamin A2973IUVitamin C256mgCalcium298mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på hellefisk i fad

Hellefisk i fad med grøntsager er en virkelig lækker ret til alle os, der elsker hellefisk.

Fremgangsmåden er meget nem, hvor du forbager grøntsagerne i ovnen, inden fisken (naturligvis uden skind og ben) lægges ved og bages færdig.

Samlet tager retten under en halv time at lave, og den smager altså himmelsk godt.

Modsat laks, rødspætter og torsk, så er hellefisk ikke altid til at købe i supermarkedet, så prøv at gå til din fiskehandler.

Kan du ikke skaffe frisk hellefisk, så kan du enten købe hellefisk på frost - eller erstatte hellefisken med eks. torskefilet.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Bagt torsk på en nem og simpel måde
  • Ovnbagt laks (nem opskrift på laks i ovn med stegetid)
  • Fisk i fad med porrer og gulerødder

Note

Hellefisk i fad med spidskål serveres straks.

Der er så mange grøntsager i fadet, retten faktisk kan gå som den er. Men du kan også servere nogle ovnbagte kartofler til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required