• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Sous vide › Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide

Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide

billederesultat for gulerødder sous vide
Gulerødder sous vide er den perfekte måde at lave gulerødder på. De gule rødder beholder både smag og næringsindhold, og samtidig bliver de møre uden at koge ud. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  20. december 2024 - Udgivet:  1. juli 2019

Del gerne:
508
SHARES
FacebookMessenger508PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Med denne opskrift på gulerødder sous vide får du perfekte gulerødder. Se den præcise temperatur og tid, hvor gulerødderne beholder smag og bliver møre.
  2. Opskrift på gulerødder sous vide
  3. Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Med denne opskrift på gulerødder sous vide får du perfekte gulerødder. Se den præcise temperatur og tid, hvor gulerødderne beholder smag og bliver møre.

Gulerødder sous vide er verdens bedste gulerødder.

Du kan ikke tilberede gulerødderne bedre, for de beholder dels smagen, men de koger heller ikke ud.

Derfor er resultatet gulerødder der faktisk smager af gulerod, og samtidig sikrer tilberedningen i sousvide, at vitaminer og andre næringsstoffer bliver i gulerødder.

Ved normal kogning koges en del af næringsindholdet ud i vandet, men det sker altså ikke med gulerødder tilberedt i sousvide.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på gulerødder sous vide

billederesultat for gulerødder sous vide

Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide

Med denne opskrift på gulerødder sous vide får du perfekte gulerødder. Se den præcise temperatur og tid, hvor gulerødderne beholder smag og bliver møre.
Bedømmelse
4.9 fra 8 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time 30 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 40 minutter minutter
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 8-10 gulerødder - afhængig af størrelse
  • 3 skiver smør
  • Lidt salt
  • 2-3 kviste timian

Fremgangsmåde

  • Gulerødder vaskes grundigt, men undlad at skrælle dem. Medmindre de meget beskidte. Der sidder nemlig mange vitaminer lige under overfladen, så derfor er en gulerod med skræl at foretrække.
  • Læg gulerødderne i vakuumpose til sousvide.
  • Fordel tre skiver smør på gulerødder, og krydr dem også med lidt salt. Læg også et par kviste frisk timian ved. Timian kan dog undværes hvis ikke du har.
  • Vakuumer posen så den er helt tæt.
  • Varm din sous vide op til 84 grader. Det er nemlig den perfekte temperatur til gulerødder lavet som sousvide.
  • Når vandet er varmet op, kommes gulerødder ned i vandet, og gulerødderne skal selvfølgelig være dækket af vandet.
  • Giv dem nu halvanden time (90 minutter) i sousvide.
  • Klip posen op og nyd verdens bedste gulerødder!

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
80
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Tilberedningstiden i din sousvide passer ved normal størrelse gulerødder.

Er dine gulerødder små, kan du give dem lidt kortere tid.

Er det meget store gulerødder, er det en fordel at dele dem på langs.

Tænk i øvrigt også over, at gulerødderne ikke er længere end du kan have dem i din sousvide.

Se også mine opskrifter på:

Hasselback gulerødder

Cremede gulerødder

Rosenkål sousvide

Spørgsmål og svar

Kan man lave gulerødder i sousvide?

Det kan du sagtens, og det er en god måde at tilberede dem på. Du beholder nemlig næringsindholdet i gulerødderne.

Hvor længe skal gulerødder have i sous vide?

Du skal beregne cirka en time og 30 minutter, når du laver gulerødder sous vide.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jesper

    marts 14, 2021 at 11:16 am

    Ja det ser godt ud med gulerødder i sous vide😃

    Svar
  2. Susanne

    marts 14, 2021 at 11:16 am

    Jeg vil også smage🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕

    Svar
  3. Torben

    marts 14, 2021 at 11:15 am

    Det bliver lækkert😄

    Svar
  4. Anita

    marts 14, 2021 at 11:15 am

    🙈Skal vi nu også tilberede vores mad i plastik😏

    Svar
  5. Anita

    marts 14, 2021 at 11:15 am

    Lækkert. Må prøves

    Svar
  6. Louise

    marts 14, 2021 at 11:14 am

    Sous vide. Det er genialt

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required