Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Gnocchi med svampe og spinat i cremet sauce

Gnocchi med svampe og spinat i cremet sauce

gnocchi med svampe og spinat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMS

Få den nemme opskrift på gnocchi med svampe og spinat i en cremet sauce. Et lækkert måltid med inspiration fra det italienske køkken.

Gnocchi med svampe og spinat er en skøn italiensk ret, der samtidig er rimelig nem at lave.

Det hele laves i en cremet sauce, som jeg laver med madlavningsfløde, men du kan også bruge en almindelig piskefløde.

Du kan købe gnocchi i de fleste supermarkeder, og svampene kan være hvide champignon, de brune markchampignon eller andre slags svampe. Det er op til dig.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Stegte gnocchi
  • Hjemmelavet gnocchi
  • Pasta med kylling og champignon
  • Laks med pasta, spinat, ærter og fløde

Opskrift på gnocchi med svampe

Gnocchi med svampe og spinat i cremet sauce

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Få den nemme opskrift på gnocchi med svampe og spinat i en cremet sauce. Et lækkert måltid med inspiration fra det italienske køkken.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g gnocchi
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 spsk rosmarin (blade)
Desuden
  • 300 g champignon (delt i kvarte)
  • olivenolie (til stegning)
  • 1 rødløg (hakket)
  • 3 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 spsk rosmarin (blade)
  • 4 dl madlavningsfløde (eller piskefløde)
  • 200 g spinat (frisk og skyllet)
  • citronsaft (friskpresset)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til gnocchi med svampe starter du med at stege 500 gram gnocchi, der kommer på en stor pande sammen med 2 spiseskefulde olivenolie, 2 fed hvidløg og 1 spiseske rosmarin. Steges ca. 5 minutter og tages til side.
  2. Kom så 300 gram champignon på panden og steg dem godt af, så de får noget farve.
  3. Tilsæt lidt olivenolie og kom 1 rødløg ved sammen med 3 fed hvidløg og 1 spiseskefuld rosmarin. Lad det stege et lille minut mere, men uden at løget tager farve.
  4. Tilsæt 4 deciliter madlavningsfløde sammen med 200 gram spinat, og her skal spinaten blot lige falde sammen i panden. Tilsæt gerne spinaten gradvist, da den jo fylder en del indtil den er faldet sammen.
  5. Kom de stegte gnocchi tilbage i panden og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier405kcalKulhydrater58gProtein13gFedt15gMættet fedt4gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt8gKolesterol12mgNatrium1089mgKalium740mgKostfibre6gSukker8gVitamin A4883IUVitamin C22mgCalcium227mgJern7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Gnocchi med svampe og spinat serveres straks.

Gerne sammen med en tomatsalat og et stykke brød. Eventuelt hjemmebagt focaccia. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    september 25, 2024 at 11:13 am

    Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required