• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Gnocchi med svampe og spinat i cremet sauce

Gnocchi med svampe og spinat i cremet sauce

gnocchi med svampe og spinat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 25. september 2024 - Udgivet: 25. september 2024

Få den nemme opskrift på gnocchi med svampe og spinat i en cremet sauce. Et lækkert måltid med inspiration fra det italienske køkken.

Gnocchi med svampe og spinat er en skøn italiensk ret, der samtidig er rimelig nem at lave.

Det hele laves i en cremet sauce, som jeg laver med madlavningsfløde, men du kan også bruge en almindelig piskefløde.

Du kan købe gnocchi i de fleste supermarkeder, og svampene kan være hvide champignon, de brune markchampignon eller andre slags svampe. Det er op til dig.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Stegte gnocchi
  • Hjemmelavet gnocchi
  • Pasta med kylling og champignon
  • Laks med pasta, spinat, ærter og fløde

Opskrift på gnocchi med svampe

gnocchi med svampe og spinat
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Gnocchi med svampe og spinat i cremet sauce

5 fra 1 stemme
Få den nemme opskrift på gnocchi med svampe og spinat i en cremet sauce. Et lækkert måltid med inspiration fra det italienske køkken.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 405
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g gnocchi
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 1 spsk rosmarin - blade
Desuden
  • 300 g champignon - delt i kvarte
  • olivenolie - til stegning
  • 1 rødløg - hakket
  • 3 fed hvidløg - finthakket
  • 1 spsk rosmarin - blade
  • 4 dl madlavningsfløde - eller piskefløde
  • 200 g spinat - frisk og skyllet
  • citronsaft - friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til gnocchi med svampe starter du med at stege 500 gram gnocchi, der kommer på en stor pande sammen med 2 spiseskefulde olivenolie, 2 fed hvidløg og 1 spiseske rosmarin. Steges ca. 5 minutter og tages til side.
  2. Kom så 300 gram champignon på panden og steg dem godt af, så de får noget farve.
  3. Tilsæt lidt olivenolie og kom 1 rødløg ved sammen med 3 fed hvidløg og 1 spiseskefuld rosmarin. Lad det stege et lille minut mere, men uden at løget tager farve.
  4. Tilsæt 4 deciliter madlavningsfløde sammen med 200 gram spinat, og her skal spinaten blot lige falde sammen i panden. Tilsæt gerne spinaten gradvist, da den jo fylder en del indtil den er faldet sammen.
  5. Kom de stegte gnocchi tilbage i panden og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 405kcalKulhydrater: 58gProtein: 13gFedt: 15gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 8gKolesterol: 12mgNatrium: 1089mgKalium: 740mgKostfibre: 6gSukker: 8gVitamin A: 4883IUVitamin C: 22mgCalcium: 227mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Gnocchi med svampe og spinat serveres straks.

Gerne sammen med en tomatsalat og et stykke brød. Eventuelt hjemmebagt focaccia. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    september 25, 2024 at 11:13 am

    Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter
  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Forsiden lige nu

Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål - en populære fiskeret→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner - nem opskrift på saltcitroner→ Se opskriften
Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required