• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Fyldte squash

Fyldte squash

billede med fyldte squash
Fyldte squash med oksekød og soltørrede tomater, der virkelig smager af Italien og Middelhavet. Og så er de nemme at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  29. oktober 2024 - Udgivet:  29. oktober 2024

Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Få min opskrift på fyldte squash med oksekød og soltørrede tomater. En skøn ret med squash fra det italienske køkken og de er nemme at lave.
  2. Opskrift på bagte fyldte squash
  3. Fyldte squash i ovn - nem opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Servering
Gå til opskrift

Få min opskrift på fyldte squash med oksekød og soltørrede tomater. En skøn ret med squash fra det italienske køkken og de er nemme at lave.

Fyldte squash med oksekød er en virkelig smagfuld og lækker ret med inspiration fra det italienske køkken.

Retten er rimelig nem at lave, og her jeg anvendt to mindre squash i den størrelse, som man normalt køber i supermarkedet.

Jeg laver dem gerne uden ost, men du kan sagtens drysse lidt parmesan over inden de bages i ovnen.

Bemærk: Opskriften er beregnet til 2 personer med to halve squash til hver. Men du kan nemt gange opskriften op, og hvis ikke I er meget sultne, er en halv formentlig nok til hver person.

Se også de populære opskrifter på:

  • Squashruller med fars
  • Squashlasagne
  • Fyldt spidskål
  • Squashfrikadeller

Opskrift på bagte fyldte squash

billede med fyldte squash

Fyldte squash i ovn - nem opskrift

Få min opskrift på fyldte squash med oksekød og soltørrede tomater. En skøn ret med squash fra det italienske køkken og de er nemme at lave.
Bedømmelse
5 fra 1 stemme
RetAftensmad
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 40 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time
Antal 2 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 200 g hakket oksekød - med max. 10% fedt
  • olivenolie - til stegning
  • 1 lille løg - hakket
  • 3 fed hvidløg - hakket
  • 1 stængel bladselleri - i små tern
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 100 g tomatpassata - eller hakkede tomater, måske lidt mere
  • 4 soltørrede tomater - i olie i glas, hakket
  • citronsaft - friskpresset
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 squash
  • parmesan - kan udelades
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Start med at brune det hakkede oksekød i en pande, og tilsæt derefter lidt olivenolie, løg og hvidløg. Men uden løget tager farve.
  • Kom også hakket bladselleri ved sammen med oregano, ca. 100 gram tomatpassata og 4 soltørrede tomater, der er hakket. Brug de soltørrede tomater i olie, der købes på glas.
  • Lad det simre et par minutter og smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber.
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Squash halveres og udhules. Brug en teske og fjerne den bløde del med kernerne, men pas på du ikke tager for meget! Lægges i i et ildfast fad.
  • Fordel fyldet i de udhulede squash. Er du vild med ost, kan du nu drysse lidt parmesan over. Du kan også dryppe lidt olivenolie over.
  • Bag de fyldte squash ved 180 grader varmluft, hvor de skal have ca. 25 minutter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
397
% Daglig værdi*
Fedt
 
28
g
43
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
14
g
Kolesterol
 
71
mg
24
%
Natrium
 
1491
mg
65
%
Kalium
 
1162
mg
33
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
10
g
11
%
Protein
 
22
g
44
%
Vitamin A
 
671
IU
13
%
Vitamin C
 
47
mg
57
%
Calcium
 
95
mg
10
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

De fyldte squash med oksekød serveres straks. Tilbehør kan være en lækker pastasalat, en mættende salat eller andet godt. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    oktober 29, 2024 at 11:45 am

    Tak fordi du bruger opskriften og kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required